JIlves-Blues-143043.jpg

Ajankohtaista

Nuorten kiekkolupausten matkassa..

JYP Kalajanniska K Market Vilja 06

Kuvat: Jiri Halttunen

K-market Vilja ja K-market Kaipola mukana tukemassa nuorten kiekkolupausten matkaa täysin uudella konseptilla!

19-vuotias JYP hyökkääjälupaus Oskari Kalajanniska on tulevan kauden ajan K-Market Viljan ja K-market Kaipolan kummipelaaja! 

Oskari esiintyi jäällä ensimmäisen kerran liigatasolla viime viikolla Jyp-Sport harjoituspelissä. 

 

Viime kaudella Jypin A-junioreissa Oskari teki 42 pelaamassaan pelissä lähes pisteen per peli saavuttaen kauden aikana teholukeman 11 maalia ja 27 syöttöä eli yhteensä 38 pistettä. Tämän lisäksi Oskari on erittäin fiksu ja miellyttävä nuori mies sekä kohtuullinen golfari :)

Halusin että tästä JYP yhteistyöstä on mahdollisimman paljon iloa muutenkin Jämsän seudulle joten samassa yhteydessä julkistetaan, että K-Market Viljan ja Kaipolan kummipelaajina tulevat ensi kauden ajan olemaan myös Jämsänkosken Ilveksen D2 joukkueen lahjakkaat pelaajat, hyökkääjä Venne Palsinajärvi ja puolustaja Miika Alhonniemi. Kummipelaajat valittiin yhteistyössä seuran kanssa. Pojat pääsivät tänään tapaamaan Oskaria ja tutustumaan JYP:in liigajoukkueen pukukoppiin.

Tietääksemme ensimmäistä kertaa liigajoukkuetasolla meillä on nyt uudenlainen malli, jossa JYP:n kummipelaaja toimii samalla myös kummina junioreille, eli tässä tapauksessa Vennelle ja Miikalle. Oskari on lupautunut kauden aikana vierailemaan Vennen ja Miikan treeneissä ja auttamaan muutenkin jos pojilla tulee kysyttävää ammattikiekkoilijalta. 

Jämsän seudulta on ponnistanut useita huippukiekkoilijoita, kuten esimerkiksi Markku Rantanen, Mikko Salmio, Jaakko Jokinen, Valtteri Tenkanen, Samu Perhonen, Ruusun veljekset Markus ja Elias, Markus Nenonen, Markus Jokinen, Jutta Suomalainen ja Joel Sund. Oli hienoa että tämänkaltainen yhteistyö maakunnan kanssa onnistui. Kiitos siitä JYP!

Suurella innolla odotamme tulevaa kautta ja toivomme kaikille kolmelle runsaasti onnistumisia!

Mika-kauppias

Kuvat: Jiri Halttunen

 

 

 

 

https://www.facebook.com/search/top/?q=k-market%20vilja&epa=SEARCH_BOX

Toimintaa tukemassa.

  PasicopyLogo Subway uusilogojelppi mustapohjaTilico Akuliina2 kiinteistöhuolto  merkin KJ Myyntitj katsastus Runtechsaferon logo 01 TLA pipe ramo jmk logo Elonen VeikonKoneUPM logoLVI Kat KuPeJV600x600