jalis.jpg

Info

Info (30.04.2018)

Pallojaostolla on voimassa oleva varustesopimus Sultrade Oy:n kanssa. Sopimukseen kuuluu, että asusteet ja jalkapalloon kuuluvat varusteet hankitaan Sportia Jämsästä (Säterintie 1, 42100 Jämsä) Täältä voi katsella tuotteita:  UMBRO/SELECT

Pallojaosto kerää juniorijoukkueilta toimintamaksun 25€ / pelaaja. Aikuisten joukkueille maksu on suurempi. Toimintamaksut maksetaan ensin oman joukkueen tilille, josta rahastonhoitaja tilittää ne yhtenä maksuna junioritilille (tilinumero alla). Maksut on maksettava huhtikuun loppuun mennessä.

 

Toimintamaksuilla katetaan osa Pallojaoston erilaisista kuluista. Esim. Palloliiton jäsenmaksu, kotivujen ylläpito- ja koulutus, tilitoimiston maksut sekä mahdolliset lehti-ilmoitukset,varusteita, koulutukset ja palkitsemiset.

Koulutuksesta: Esim. valmennuksen koulutusta palloliiton kursseilla. Ensin E-taso josta voi kouluttautua eteenpäin aina A-tasolle asti. Koulutus maksetaan itse ja sen jälkeen haetaan kaupungilta avustusta. Seura osallistuu myös maksuihin.  

JIlveksen jäsenmaksu on 15€ / hlö tai 30€ / perhe. Jäsenmaksu maksetaan vain yhteen jaostoon (=useampia lajeja harrastavat maksavat vain yhdelle jaostolle). Kaikki maksavat jäsenmaksun joukkueensa omalle tilille, josta rahastonhoitaja tilittää ne yhtenä maksuna alla olevalle junioritilille huhtikuun loppuun mennessä.

Lisäksi joukkueet toimittavat jäsenluettelon (= jäsenmaksun maksaneista) seuran junioritilin vastaavalle(Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) huhtikuun 2017 loppuun mennessä.

 

Pallojaoston junioritili: OP FI73 5091 0320 1151 15 (uusi tilinumero)

 

MUISTAKAA, ETTÄ PELIPASSIT OVAT VOIMASSA NYKYISIN KALENTERIVUODEN ELI 1.1-31.12!

 

VINKKI:  LAITTAKAA PALLOJEN VENTTIILIIN ÖLJYÄ USEMMAN KERRAN KESÄSSÄ. (MIKSEI OMPELUKONEÖLJYKIN)  NÄIN PALLOLLE SAADAAN ELINIKÄÄ ENEMMÄN.

 

 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kun on ostettu uudet "nappiskengät" niin olisi hyvä että ne kokeillaan ja "ajetaan sisään" pitämällä niitä jalassa jo ennen harkkoja tai peliä. Jos ne hiertävätkin rakot jalkaan niin silloin jää pelaamatta pitkäksi aikaa ennen kuin jalat paranee.

JA vaikka haluaisi ostaa kasvuvaraa niin sentti max kärjessä tyhjää!! Potkaisemaan oppimisesta tulee hankalaa jos kärjessä on paljon tyhjää. Jalka osuu väärään kohtaan pallossa. Uskokaa vaan myyjää, kun opastaa hankinnassa.

Muistakaa myös huolto. Ennen peliä tai harjoituksia syödään n. 1.5-2h aiemmin. Mielellään ruokaa joka myös ei jää "painamaan" mahassa: pastaa, perunaa, kalaa jne. Nestettä kannattaa juoda jo vähän ennakkoonkin ja varsinkin kuumana päivänä tankata sitä etukäteen. Niitä lasten suosimia energiajuomia tulee välttää!! Jos haluaa juoda kuntojuomia niin sekin laimeaksi. VESI on voitehista paras,,,, harjoituksen tai pelin aikana n. 0.5/l tunnissa. Treenien/pelin jälkeen olisi hyvä ottaa pieni välipala (banaani, omena, juotava, jogurtti. tms.). Se vaikuttaa välittömästi ja antaa palautuksen parhaiten. "Jääkaapille" vasta tunnin kuluttua,,,  Myös palautumisjuomia on olemassa, mutta niitä ehkä vasta myöhemmällä iällä. Varsinkin turnauksissa täytyy olla huolellinen tankkauksien kanssa, kun pelejä on monta päivässä.

 

  

  logo la pipe   umbroUPM Neste Jämsänkoski Koskentie TK logo Colour 2      KBT http://www.jamsankiinteistonhuolto.fi/images/logot/jamsankiinteistonhuolto.png  Vehnäleipä   Aiheeseen liittyvä kuvakuva cittari 2gutz logo         Himos – Lumi-Suomen keskipiste