Jalkapallo

Otteluraportit

Kevään 2016 jälkeen otteluraportit ovat tulleet pitkälti Whatsapp -muodossa.

... Kiitos kaikille pelaajille, kausi oli pitkä ja jaksoitte hienosti tahkota sarjan läpi. Iso kiitos myös vanhemmille jotka jaksoivat kyyditä tyttöjä peleihin talkoohengessä, kilometrejä tuli jonkin verran. Nyt huvataan hetki ja paranellaan paikkoja. Hienuu tytöt, jatketaan parin viikon päästä! Tiedotellaan Waltikkaturnauksesta loppuviikosta! -välkyt&JoJo?
Hei kaikille! Tänään saatiin kilpasarjakin päätöksen. Neljäs tila sarjassa on mielestäni hieno suoritus varsin niukalla pelaajamäärällä. No laatu korvaa määrän!
Hyvä tytöt hieno taistelu tänään toisessa erässä harmi ettei se ihan riittänyt ja 4-3 tappio tuli, mutta silti toinen erä oli ehkä kesän paras erä. Sunnuntai huilataan ja tiistaina jatketaan.
... Piru kun lähtee aina liian aikaisin. Taulukossa taidettiin olla kärkisijoilla. Vielä ISO KIITOS kaikille tytöille, vanhemmille taustatöistä ja faneille kannustuksesta. Miku jo tossa peukkuja huuteloo huomisen kilpasarjan matsiin, joten ?! -välkyt&JoJo
Hyvä tytöt. Yhteinen taival harrastesarjan osalta saatu päätökseen. Kauden suoritetti hienosti läpi, suorastaan erinomaisesti. Ilahduttavaa oli että kaikki jaksoivat loppuun asti niin kentällä kuin kannustamassa.
Hienuu tytöt! Pelin helppous näkyi kentän laidalle. Pallo teki työn ja vastustaja juoksi sen perässä. Hetan maalille ei montaa tilannetta tullut ja sieltä ylöspäin lähdöt lähtivät mallikkailla syötöillä. Kiva katsella tämmöistä peliä. Harmillista Elenan loukkaantuminen ja Moonan polvikivut. Toivotaan että tytöt saavat kintut kuntoon mahdollisimman pian?. Kiitos myös kyökin puolelle virvokkeista ja faneille kannustuksesta. Seuraavat harkat normaalista tiistaina, keskiviikkona harrastepelit keuruulla ja torstaina kilpapeli vehkalammella. Hyvä Tytöt!??
Heikun keikun. Hienosti otettiin pistehet kotimatkalle. Eka puoliskolla vastustaja liikutteli palloa näyttävästi ja me juostiin pahasti pallonperässä. Onneksi vastustaja oli tehoton pallonhallinnasta huolimatta ja liikutteli palloa pääasiassa keskikentällä. Tokalle puoliskolle painotimme tyttärille olemaan lähempänä vastustajaa ja se tuotti tulosta. Elenan vahvat juoksut toivat tänään voiton sekä
kaikkien pelaajien väkevä toinen erä. Hienuu Tytöt! Peukutelkaa ketkä pääsevät huomenna reeneihin?. -välkyt
Terve, hyvät pelit palattiin ja niukat 2-3 tappiot kärsittiin. Tulevan viikon ohjelmaa. Ti ja to reenit normaalisti. Ke kilpasarjan peli Huhtasuolla ja la harrastepelit Oinaalassa ⚽
Hyvä tytöt hieno 3-2 voitto tänään. Kaikki pelasivat hienosti. Erityis kiitos Nooralle maalissa olosta.

Hienuu taasen tytöt! Nyt alkaa kaksin kamppailut olla sillä tasolla, mitä Mikun kanssa haettu
 ...jatkuu lähti liian aikaisin. Kolhuja tulee ja menee, kuuluu lajin luonteeseen. Vielä kun viilataan pehmeämpiä haltuunottoja ja tarkempia syöttöjä niin "avot". MuurY kaatui 1-2 ja Keupan jaettiin pisteet 1-1. Peukuttakaa haluatteko treenata huomenna vai pidetäänkö "pekkaspäivä". -välkyt?
Hienuu tytöt! Vaikka maalilla hävittiin, pelattiin yksi kauden parhaista peleistä. Lauantaina jatketaan harrastesarjan merkeissä Jyväskylässä. Lähtö Paunusta klo 13.30. Pelit klo 15.15 ja 16.15. - välkyt?. Peukkuja ketkä pääsevät?

Tervehdys, tämän päivän pelin tulos 0-9 Parille. Hyvää oli päivän synttärisankarin Sonjan onnittelulaulu?
Moro! Kevätkausi on nyt taputeltu. Tämän illan matsin lopputulos (8-0) oli sellainen kuin tilastot antavat ymmärtää. Hyvää tänään oli Moonan loistavat keskitykset ja kulmat vasurilla. Omiin ei mennyt yhtään ja tietenkin maalintekijöille kaikki klooriaa. Kokonaisuutena kevät puolisko mennyt hyvin, harrastesarjassa kakkosena ja kilvassa ollaan puolivälissä. Tästä on hyvä jatkaa parin viikon huilin jälkeen eli 19.7 normaalisti klo 17  Paunussa. -valkut&JoJo?⚽. Ps. Omatoiminen treenaminen sallittu JOS ei oo muuta tekemistä esim. kokeilee enkkoja pomputtelussa ?
22.6. Heips kaikille! Tänään pelattiin kauden parhaita pelejä siinä suhteessa, että pelaajat toteuttivat asioita hienosti mitä sovittiin pukkarissa en matsia. Hyviä syöttöjä, haltuunottoja ja seiniä. Joukkue pelasi ns. kurinalaisesti. Näitä kun vielä hiotaan kohti syyskierrosta niin voi tapahtua vaikka mitä. Kaikille hyvää juhannusta ja jatketaan Ensiviikolla tiistaina harkoilla klo 17  Paunussa. Ottelun lopputulos 1-1.
Tiukkat Siirin synttäripelit päättyivät 4-1 ja 1-0 tappioihin
No niin, ensin vähän etsittiin hiekkalootaa ja sitten kateltiin 5vs5 pelikenttää. Onneks paikallinen iltavuoron kenttämajuri piirsi meille uudet viivat! Pelialusta oli ihan, voin kai sanoa  paska. Meitin Hetalla molemmat polvet auki ja aika syvät haavat. Mutta tänään oli pelillisesti mukavaa katsottavaa. Peli parani muutaman hiekkaan piirretyn pelijutskan myötä. Siiri johti puolustusta Rauhallisesti sekä Oona keskikenttää. Hetah ja Emmi hoitivat loput Oonan ohella. Hetapilla muutama hieno koppi ja hyvä vastaa tuli. Silmään pistivät myös hyvät avaukset. Torstaina jatketaan kilpasarjan matsilla Oinaalassa, toivotaan ettei oo kauhee myräkkä. Tähän on hyvä lopettaa T.Mäkisen sanoin: The race was good but the car was bad! -valkut⚽
No niin tytöt, tappiosta huolimatta pää pystyyn. Ensi viikolla taasen uudet haasteet kotipelissä. Kilpaurheilu on välillä ylä- ja alamäkiä.⚽?
No niin, kyllä vaan voittaminen on kivaa ja ilo tyttöjen kasvoilla punakoiden poskien ja hikikarpaloiden seassa! Vaikka välillä saatiin kokea krokotiilin kyyneleitä, pelattiin kokonaisuudessa hieno peli. Eka erä oli vähän tahmea, puoliaika 2-2. Mutta kun dieselit saatiin käyntiin, niin sitten mentiin. Toisessa erässä vastustajan yritykset lytättiin heti kättelyssä. Esim. Seinäsyöttöjä saatiin aikaan tusinan verran ja näitähän treenattu. Nuorikot pelasivat ennakkoluulottomasti, ja laittoihan Hannakin yhden börsan. Hyökkäksessä täytyy nostaa esille Heta, joka viidellä maalilla näytti kaapinpaikan vastustajan puolustukselle. Mutta iso KIITOS koko joukkueelle, yhdessä voitamme tai kaadumme. Kiitos myös runsaille fanijoukoille. -valkut⚽. Ps. Sunnuntaina höntsyt Paunussa klo 17.
[22:03, 20.5.2016] ICE Peetu: Moikka, tänään vastustajat eivät olleet eka peli-illan veroisia kilpasiskoja. Ehkä semmoinen vastustajan vauhtiin samaistuminen näkyi peleissä. Mielestäni tyttöjemme taitotaso on paljon parempi mitä tänään saatiin irti
[22:08, 20.5.2016] ICE Peetu: ...ja jatkuu kun lähti lian aikaisin. Näistä helpoista peleistä jäin kaipaamaan niin paljon puhuttaja seiniä, syötän jälkeistä liikkumista, haltuunottoa ja hyvää syöttää. Mutta tasuri ja voitto hyvä. Sunnuntaina vedetään happea eli seuraavat harkat ensi tiistaina jäähallin päädyssä
[22:11, 20.5.2016] ICE Peetu: ... Ja taas liian aikaisin. - valkut  Ps. Hetalle tuli joku mahapöpö kesken vikan pelin, joten muistakaa käsihygienia ettei tuu muille!
No niin, tällä kertaa vastustaja oli tosi  kova ja taitava. Tulos 5-1 oli oikeuttu. Elenalle pisteet maalista ja juoksit varmaan "sata" kilometriä. Huomenna taasen uudet höntsyt, yllätys yllätys Muuramessa. Lähtö paunusta klo 16.45. Kaikki mukaan!⚽⚽
Mahtavaa tytöt! Matsi nousi oman valmentaja-aikani El Classikoksi. Jokainen osa-alue toimi loistavasti. HetaP maalilla, puolustus, keskikenttä ja hyökkäys loistivat. Tilanteet pelattiin loppuunasti eikä periksi annettu. Paljon en moitteita keksi. Ehkä milloin pitää pelata/reagoida nopeasti ja milloin pitää ottaa rauhallisesti. Tästä on mukava jatkaa eteenpäin. Kiitos kuskeille ja tiistaina jatketaan klo 17 Paunussa. Muistattehan ilmoittaa jos ETTE pääse harkkoin! -valkut⚽✌
13.5.2016 Otteluraporttia pukkaa! Ensiksi onnittelut TYTÖILLE? hienot suoritukset kaikilta. Plussaa: Hyvä pelikeli, kahvit valkulle ottelujen välissä, yhteishenki silmiä hivelevää, loppuu asti yrittäminen, maalit tehtyjä (paitsi yksi), ei loukkaantumisia. Vaikeuksia: Haltuunotot, välillä vähän kiire (parani loppuakohden), syöttöjen laatu, välimatkat karkasi välillä (keskikenttä/puolustus), alhaalta ylöspäin pelaaminen etenkin maalipotkut. Kuitenkin 6 pistettä plakkarissa ja mulle jäi tosi hyvä maku joukkueen ilmeestä. Kiitos myös kuskeille ja ajanotolle! -hese⚽

Leppä/LKP United - Ilves, tulos 1-5

Aluksi tuntui siltä että "mimmilehmät" oli päässyt kevät laitumelle. Pallo singahteli sinne tänne variksien raakkuessa ohjeita kentän laidalta.

Pelin edetessä alkoi usko omaan pelaamiseen löytyä. Syötöt napsahtelivat kaverin jalkaan, pelattiin hyvin laitoihin ja sieltä maalille sekä hyviä pystyjuoksuja keskeltä.

Heta P:lla hyvät avaukset, niin pitkät potkut kuin heitot. Vaarallisia paikkoja Hetan maalilla ei ollut ekalla puoliajalla hyvän puolustuspelin ansiosta. Puolustajat myös pääsivät avaamaan peliä hyvin keskikentälle.

Keskikentällä saatiin aikaan muutama hieno syöttökuvio, minkä seurauksena päästiin vapaaseen tilaan ja maalipaikkoihin. Liikkuvuus oli hyvää joka suuntaan.

Eka puoliaika 0-4 Ilvekselle. Toka puoliaika oli lähinnä pelailua ottelun jo ratkettua.

Lopuksi vielä muutama poiminta hienoista yksilösuorituksista:

HetaP: Loistava pitkä avaus, josta maali
Siiri: Joukkueemme varmaotteinen Kapu
Iris: Teki vastustajan olon vaikeaksi
Moona: Takuu vasuri, hyvät laitanousut ja keskitykset sekä kulmat
Elena: Jäätävä tykki kolmestkympistä oikeeseen ylämummoon
Oona: Erittäin hyvää kahden suunnan pelaamista, kaksin kamppailuiden voittamista
HetaH: Cool rinnalla haltuunotto, tiputus jalalle ja hyvä syöttö
Lotta: Hyvä läpiajo ja  loistava oikean lapikkaan veto, hiukkasen ohi takatolpasta
Sonja: Hyvää keskikentän puolustuspelaamista, hyviä avauksia laitaa pitkin
Noora: Joukkueemme Rookie, hieno maali
Välkyt: Täydellisiä
JoJo: Hengessä mukana
Laukaa 5.2.
Pelattiin hyvät pelit, vaikka molemmista peleistä tuli niukat tappiot (Raiku-Ilves 4-3 ja Leppä-Ilves 5-4). Ekassa pelissä hyvä takaa-ajo päättyi loppusummeriin ja toisessa pelissä hukattiin 2-4 johto pariin alakerran virheeseen. Tämmöistä tämä urheilu on, ylä- ja alamäkiä. Tosin vastustajilta nähtiin myös parin pelaajan "raivareita" kentällä, jotka mielestäni eivät kuuluu tähän lajiin. Onneksi meidän joukkueen pelaajat osaavat käsitellä ilot ja surut asiallisesti ja toisia kannustaen, eikä väliajallakaan moittia muita joukkueita epäasiallisesti.

Vielä en ole saanut lopputulosta tämän päivän ottelusta Raiku-JoSePa, jonka tulos ratkaisee pääsemmekö ensi sunnuntain Final Four turnaukseen Vitikkalan liikuntasaliin. Ilmoitan tuloksen mahdollisimman pian. Jos JoSePa voittaa, pelimme jatkuvat ensi sunnuntaina 14.2 täällä Jämsässä. Pidetään peukkuja että pelimme jatkuvat.

Terveisin
Valkut&JoJo

Ps. Vanhemmille taasen kiitos kyydeistä ja hyvästä kannustuksesta.
JIlves-JosePa tulos 1-18 ja MuurY-JIlves tulos 0-14, eli yksi tehty ja 32 päästetty. Futsalissa tulee maaleja, mutta...? No ollaan pari kokemusta rikkaampia ja tiedetään mitä harjoitellaan!
Vanhemmille kiitokset kyydeistä!
Uurainen 12.12.2015 klo 12:00. JIlves - Leppä/Team LKP YJ, tulos 1-4.

Tuntemattoman sanoja lainaten, mehän sitä peliä tosiasiassa hallittiin, MUTTA kaveri teki harvoista paikoista maalit. Lisäksi Lady Fortunakaan ei ollut meidän puolella (3-4 tolppaa/ylärimaa).

Kaikille pelaajille hyvä arvosana, pää ei painunut alas ja taistelu jatkui loppuun asti.

Hirvaskangas 12.12.2015 klo 13:30.

Ruokalista:

Broileria ja perunoita
Hamppareita ja ranskiksii
"Grillipihviä", kermaperunoita ja jne...
Kaffetta ja jätskiä
Ainiin tietenkin salaattia ruuan kera!

Kukaan ei kuulemma syönyt itseään "ihan" ähkyksi.

Uurainen 12.12.2015 klo 16:00. JIlves-Raiku, tulos 2-2

Peli ja taistelutahto olivat loistavia. Peli oli tosiaankin todella fyysistä, eikä meidän tytöt kavahtaneet sitä olleenkaan! Tytöillä oli hieno asenne, tästä ei "pe***le" mennä läpi, ja se tosiaan näkyi. Mahtavaa!! Lisäksi Helmin taistelutahto vatsakivuista huolimatta, valmentajalla teki pahaa kun tyttö kärsi kivuista silminnähden luovuttamatta peliä kesken, on maininnan arvoista.

Kaikille tytöille KYMPIN arvosana pelistä!
 Lauantaina 14.11. potkaistiin tyttöjen futsal-kausi käyntiin ohjelmassa oli kolme peli jotka päättyivät 2 voittoon ja 1 tappioon.

2. peli Jilves- MuurY 0-12

Ei paljoa muistikuvia siitä muutenkin huono peli ja vielä ihan lopussa Heta H loukasi jalkansa ja joutui jättämään viimeisen peli pelaamatta.

3.peli Jilves- JoSePa  2-1

1-0 Siiri ampui pallon omalta kenttäpuoliskolta maaliin

2-0 Alina teki H-L syötöstä

2-1 vastustajalta hieno kulmapotku ja sen seurauksena kavennusmaali

Loppuaika huikeaa taistelua ja ansaittu voitto, paitsi vastustajan valmentaja ei ollut asiasta samaa mieltä.

H-L ja Elenalle kunniamaininta lopun kovasta raadannasta ja kyllä kaikki muutkin tytöt sen ansaitsee.

Kokonaisuutena mukava lauantaipäivä ja hienoa pelaamista tytöiltä.

Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin otteluihin lauantaina 12.12.2015

Terveisin: JoJo & valmennus

Moro kaikille, meidän pelit tällä kaudella päättyivät eilen 16.9. hienoon voittoon Pari 02 joukkueesta. Lopputuloshan oli 7-1 voitto meille ja sehän johtui tyttöjen hienoista esityksistä kentällä.

Negatiiviset asiat:

- Valmennus ei taaskaan osannut olla hiljaa vaikka niin ennen peliä tytöille lupasi (selkeä kehityskohde ensi kaudelle)

Positiiviset asiat:

+ Kapteenin (Siirin) uhrautuminen joukkueen puolesta eli meni vapaaehtoisesti maaliin ja pelasi myös todella hienon pelin maalissa ja      samalla ohjasi koko meidän joukkuepuolustamista huudoillaan.

+ Maalintekopeli ja siinä Emmi onnistui hienosti 6 maalia (joukkueen kaikki jäsenet auttoivat hienosti antaen Emmille hyviä syöttöjä)

+ En muista nähneeni tytöiltä noin hyvää syöttöpeliä ja uhrautuvaa puolustuspeliä.

+ Koko joukkueen hyvä henki ja toisten kannustus.

+ Helmi ja Iris jaksoivat hienosti pelata puolustuksessa vaikkeivat päässeet kertaakaan vaihtoon.

+ Elena, Alina ( 1 maali), Sonja, Oona, Heta H ja Moona uurastivat molempiin suuntiin todella antaumuksella.

Kylläpä oli mahtavaa lopettaa tämän kauden pelit noin hienoon suoritukseen. Tästä asiasta voivat kaikki vanhemmat olla ylpeitä tytöistään.

Moro, eilen pelattiin kaksi peliä aurinkoisessa Säynätsalossa. Pelit päättyivät meidän 3-0 voittoon ja 2-2 tasapeliin.

- ei kyllä tule nyt mitään negatiivistä asiaa mieleen

positiiviset asiat:

+ tosi hyvää syöttöpeliä molemmissa otteluissa, jonka ansiosta saatiin luotua todella paljon laadukkaita maalinteko tilanteita

+ aurinko paistoi ja oli lämmin ilma pelata

+ hyvää kannustusta joukkuekaverille kaikilla

Olisiko vanhemmilla halukkuutta pelata meidän jollain harjoitusvuorolla peli tyttöjä vastaan, jos uskallatte?

Ulkoharjoituksia jatketaan kelin sallimissa rajoissa tämän kuun loppuun, katsotaan tarkemmin viikko kerrallaan.

T: JoJo ja valmennus

Tiistaina 8.9.pelattiin Jyväskylässä Jypk:ta vastaa ja hävittiin  7 -2 .

Miinus asiat:

- kenttä oli huono

- ei voitettu

- Ei kioskipalveluja (ei saatu kahvia)

plus asiat:

+ yritettiin syötellä niin kuin nyt on harjoiteltu, joskus jopa vähän liikaakin (mutta se opettaa)

+ kaikilla positiivinen ja yritteliäs asenne

Lisäksi aloitamme sisäharjoittelun syysloman jälkeen 20.10 2015 tiistaisin ja torstaisin 17-18.00 Paunun koululla

2.9.2015 JIlves-MuurY T03

Tulos 1-4 Muuramelle.

Eka puoliaika oli hyvää jalkapalloa puolin ja toisin. Taistelu ja kaksinkamppailut olivat loistavia. Kuten maanantaisen peli-illan raportissa mainitsin syötöistä ja haltuunotoista, niin niissä olisi ollut parantamisen varaa. Syöttely ja haltuunotot tuntuvat tytöistä ehkä tyhmältä ja tylsältä touhulta, mutta tosiasia on siitä peli koostuu ja sitä kautta mm. maalitilanteet. Kuitenkin Saralle Tuulille ja Alinalle tunnustus hienosta maalista.

Toka puoliaika alkoi samaan malliin kuin eka puoliaika, kunnes valmennus teki pahan virheen joka katkaisi meidän joukkueen selkärangan. Sivurajaheittotilanteessa minä huusin nopeaa heittoa huomioimatta sitä että Miku huusi vaihtoa samaan aikaan. Tilanne meni kaoottiseksi pelaajien syöksyessä kentälle ja sieltä pois. Erotuomari oli ajantasalla, katsoi hyötynäkökulman ja antoi pelin jatkua meidän tehdessä vaihtoa. Vastustaja pääsi karkuun ja pisti pallon maaliin. Valmennus ottaa tästä opiksi.

Kaikki pelasivat tänään hyvin ja valmentajat pahoittelevat tapahtunutta vaihtovirhettä.

Terveisin
Valkut&JoJo

Ps. Kiitos Tarmolle ottelun videoinnista sekä kaikille kannustajille.
30.8.
Tännään oli kaksijakoinen ilta. Eka peli Vipa-Ilves 0-6 ja toka Jypk04-Ilves 1-2.

Eka peli oli jalkapalloa parhaimmillaan. Pallo teki työtä ja tytöt liikkuivat hienosti. Syötöt napsahtelivat kohdalleen ja syötön jälkeen liikuttiin vapaaseen paikkaan. Tsemppaaminen oli kohdallaan! Ei ollut epäselvää kuka vie ja kuka harmittelee. Puolustus sekä maalivahti hoitivat alueensa täydellisesti, vastustajalle ei jäänyt mitään tilaa luoda maalipaikkoja. Keskikenttä rakensi mallikkaasti seinäsyötöillä ja taakkepäin pelaamisella maalipaikat, joista Helmi ja Heta H. tehtailivat tupla hattutempun. Täydellinen peli valkkujen silmissä. Tästä lähdettiin toiseen matsiin iloisin mielin, mutta.....

Vastustaja näytti mikä on tyttöjään. Kovalla asenteella ja PELKÄÄMÄTTÖMYYDELLÄ vastustaja sai meistä pienen niskalenkin. Vastustajalle nostan hattua voimapelaamisesta, koska olivat meitä nuorempia. Tilanteisiin mentiin vastujan toimesta KOVAA ja REHDISTI. Kaksinkamppailut hävittiin ekapelin numeroin 6-0. Kuitenkin meidän puolustus pelasi moitteettomasti ja Hetan P:n hyvillä torjunnoilla ottelu pysyi tasaisena, osoituksena Hetalle vihreä kortti. Keskikentällä alkoi töppönen painaa hieman pelin loppua kohden ja hyökkäyksien rakentelu ontui sitä myöden.

Kokonaisuutena mukava peli-ilta. Tytöille iso kiitos.

5.8.2015 JIlves-PaRi 02

Tänään kohdattiin sarjakärki Palokasta. En tiedä oliko tytöillä liikaa jännitystä kohdata PaRi. Eka puoliaika meni osaltamme mukavasti tulos 0-2 vieraille. Toisella puoliajalla vastustaja otti tilanteen haltuun täydellisesti ja pelasi meidät ulos hienoilla seinäsyötöillä sekä tyhjään paikkan juoksuilla. Laadukkaat syötöt, haltuunotot sekä henkilökohtainen taito, niin fysiikassa ja nopeudessa olivat liikaa meille.

Tulokseen 0-8 en olisi uskonut edellisen pelin perusteella, mutta selvä ero on sarjan piikkipaikan ja kakkosen välillä, tosin Muurame on noussut sarjan kakkoseksi ja me olemme tällä hetkellä sarjanelosena kaksi pistettä sarjan kakkostilasta, loistavaa.

Ensimäinen ottelu kesätauon jälkeen JIlves-Leppä 29.7.2015:

NO VOI JUUKELIS-PUUKELIS MIKÄ PELIThumbs up sign

Toivottavasti kaikilla vanhemmilla, isovanhemmilla ja faneilla on kynnet tallella ja pulssi tasaantunut.