Jalkapallo

Peliraportit kaudelta 2017

08.09 Pappila

Kauden viimeiset ja parhaat pelit

JIlves-08 kauden 2017 viimeiset sarjapelit pelattiin Jämsän Pappilan nurmella kosteissa olosuhteissa. Kotijoukkue oli tähän säähän tämän kesän aikana tottunut tosi hyvin ja se näkyi illan peleissä. Ensimmäisenä Ilves kohtasi JJK Siniketut, jolle kauden aiemmassa ottelussa tuli 7-4 tappio. Nyt vastassa oli kuitenkin aivan erilainen Ilves ja Sinikettujen turkkia ravisteltiin 5-3 voitolla. JJK meni ensin 0-1 johtoon, mutta Ilves ei tästä häkeltynyt vaan keskittyi omaan tekemiseen ja se tuotti tulosta. Maali kerrallaan mentiin eteenpäin ja ansaittu voitto kotijoukkueelle.

Ilveksen maalintekijöinä Hannes Kosunen 2, Atte Vilenius, Valtteri Ahonen ja Johannes Mantela. Vihreän kortin sai Aleksi Vestu. Ilves pelaajana palkittiin puolustus- sekä hyökkäyspäässä kunnostautunut Valtteri Ahonen.

Illan toisessa ja samalla kauden viimeisessä ottelussa vastaan tuli puhtaalla pelillä sarjassa edennyt FC Vaajakoski. Joukkue päätti, että kausi päätetään voittoon tai tarkemmin sanottuna voittoputkeen. Pelaajien tekeminen olikin kentällä heti alusta lähtien sen näköistä, että puheet lunastetaan. Peli oli Ilveksen hallinnassa alusta lähtien, puoliajalla tilanne 3-0 Ilvekselle ja loppuvihellyksen tullessa 6-1.

Ilveksen maalit Atte Vilenius 2, Hannes Kosunen 2, Valtteri Ahonen ja Aleksi Vestu. Vihreän kortin sai varmasti pelannut maalivahti Mikael Äikäs. Ilves pelaajana palkittiin Atte Vilenius, joka kunnostautui vastustajan hyökkäyksien katkaisemisessa sekä Ilveksen hyökkäyksien rakentelussa.

Ilveksen pelit 1-sarjassa olivat nousujohteisia ja parhaat pelit pelattiin kotiyleisön edessä. Syyskierroksen alussa 1-sarjan nopeampi pelitempo ja paremmat vastustajat aiheuttivat joukkueelle tappioita, mutta kun kokemusta kovista peleistä karttui peliesityksetkin parantuivat. Viimeistään kotiottelut kertoivat, että oli oikea päätös lähteä syyskierrokselle pelaamaan kovatasoisempaa sarjaa. Joukkueen pelaajat kehittyivät syyskauden aikana monta askelta eteenpäin. Palaset loksahtivat lopulta kohdalleen, sen keskeisimmät asiat olivat. Varma maalivahtipeli, puolustus toimi ja osasi rakennella sekä tukea hyökkäystä ja lopuksi tehokas hyökkäyspeli. Myös pelaajien merkkaus- ja kaksinkamppailu pelaaminen kehittyi paljon. Nämä olivat pelaajien viimeiset 4 vs 4 pelit ja ensi kaudella ovat edessä uudet haasteet isommalla kentällä 8 vs 8 pelissä.

Tästä on hyvä lähteä jatkamaan peliuraa, HYVÄ JIlves-08.

03.09  Palokka

Oranssi - PetPet 2-5

Kauden viimeinen 2.tason turnaus pelattiin Palokan loistokuntoisella tekonurmella. Aamun keli oli kesäinen +17 astetta. Siinä olikin kaikki hyvät asiat ensimmäisen pelin osalta. Vastustaja uusi tuttavuus PetPet oli alusta asti yritteliäämpi, aktiivinen pallon kanssa ja halusi voittaa pelin, jonka myös teki. Ainut Ilvespelaaja, joka pelasi omalla tasollaan oli maalivahti Mikael Äikäs. Muut oli aivan unessa koko pelin.

Toiseen peliin yritettiin herätellä poikia pelaamaan ja näyttämään mitä osataan. Pieniä muutoksia ja peli alusta asti aivan erinäköistä. Maalipaikkoja luotiin liukuhihnalta ja viimeistelykin onnistui kohtuullisesti. PaRi/keltainen sai koko pelin aikana vain kaksi maalipaikkaa. Koko joukkue pelasi tasapainoisen hyvän ottelun. Loppunumerot 6-0 Ilvekselle. Mikaelille maalissa nollapeli oli jälleen varmaa torjuntatyöskentelyä. Ilvespelaajat: Ekassa Elias Hovinen ja toisessa Timi Lepikko.

Pari-Ilves Musta

Kelien puolesta aivan mahtava mutta pelillisesti ensimmäisellä puoliajalla Ilves-pelaajat olivat aivan unessa ja vastustaja siirtyi 3-0 johtoon ja enemmänkin jos maalilla Ozzi ei olisi ottanut muutamia huipputorjuntoja. Toiselle puoliajalle joukkue heräsikin taistelemaan ja Johanneksen sekä Antin 2 maalilla tultiin tasoihin. Sen jälkeen vastustajan hieno veto maalivahdin ylitse ja toinen maali heti perään ja ajan loppuessa kiri rinnalle jäi tekemättä. Ilves-pelaaja Ozzi.

Toinen peli Jilves Musta-PetPet oli alusta asti hyvällä sykkeellä mutta maalit jäivät uupumaan, muutama tolppa ja läheltä piti mutta ei maaliin asti. Vastusta nakutti 5 ja Ilves 0 joten pelistä ei sen kummempaa jäänyt kerrottavaksi. Ilves pelaaja Elias Hiirola sitkeällä yrittämisellään.

01.09  Killeri

JIlves-08 kauden viimeiset vieraspelit pelattiin 1.9. Jyväskylässä.

Killerin jalkapallohalli oli pelaajille ja valmennukselle uusi kokemus. Pelikenttä oli erittäin pieni mihin ollaan aiemmin kuluvalla kaudella totuttu. Olosuhteet ei pelaajia haitannut vaan joukkue pelasi kauden parhaan pelin. Ilvekselle 5-3 voitto JJK Punaketuista. Pelaajat noudattivat hienosti laadittua taktiikkaa ja olivat aktiivisia joka tilanteessa. Ilveksen maalintekijöinä Hannes Kosunen 3, Antti Laviranta ja Valtteri Ahonen. Ilves pelaajana palkittiin ison työmäärän tehnyt Antti Laviranta.

Illan toisessa ottelussa vastassa oli Tikkakosken Tikka. Pelaajien paras lataus jäi JJK peliin ja tuloksena oli 2-4 tappio. Maalipaikat meni selkeästi Ilvekselle, mutta viimeistely ontui. Tikka käytti tehokkaasti vähäiset maalipaikat hyväkseen. Ilveksen molemmat maalit viimeisteli Hannes Kosunen. Ilves pelaajana palkittiin hyökkäyksien rakentelun moottorina kunnostautunut Atte Vilenius.

Kokonaisuutena illasta jäi pelaajille sekä valmentajille hyvä mieli, tuloksena ensimmäinen voitto 1-sarjassa.

Joukkueen pelit jatkuvat pe 8.9. klo 18.00 Jämsässä, jossa vastassa ovat JJK Siniketut ja FC Vaajakoski.

Tervetuloa, kioski palvelee.

30.08  Pappila

JIlves Musta -Keupa

Edellisessä kamppailussa Ilves otti kunnolla nokkiin, tällä kertaa siitä sisuuntuneena lukemat olivatkin jo aivan erilaiset. Vastustajan ensimmäinen maali syntyi kulmapotkusta missä pallo kimpoili Ilveksen omien pelaajien kautta maaliin. Timin toimesta väännettiin tasoituskin aikaiseksi mutta harmittavasti sen jälkeen alkoi pitkien pallojen potkiminen ja Ilveksen pelaajat eivät ensimmäiseen palloon menneet jolloin Keupa siirtyi johtoon halutessaan maaleja. Kuitenkin Aleksi ja Elias toivat Ilveksen maalin päähän mutta loppukiri ei enään riittänyt ja Keupalle voitto maalein 3-6. Timi Lepikko vihreä kortti sekä Atte Poikonen Ilves-pelaaja monta hyvää torjuntaa tekien.
HPP-Ilves Musta peli oli tasaista vääntämistä kuten aiemmin Haapamäelläkin. HPP siirtyi 1-0 johtoon ensimmäisellä puoliajalla ja pitkään mentiinkin näissä lukemissa mutra sitten toisella puoliajalla muutama pallonmenetys ja HPP karkasi 4 maalin päähän. Aleksi kuitenkin päättäväisesti vei vastustajan maalivahdilta nollapelin ja loppulukemat 4-1 HPP:lle. Vihreä kortti Elias Hiirola ja Ilves-pelaaja Luka maalivahtina hyvällä yrityksellä ja muutamalla hyvällä torjunnallaan.

26.08  Vihtavuori, Laukaa

Leppä - Ilves musta 3-5. Hyvällä sykkeellä heti alusta lähtien lähti Ilveksen joukkue liikkelle. Antin, Valtterin ja Mikaelin 2 maalilla Ilves johti 0-4. Sen jälkeen pieni suvanto vaihe ja Lepän joukkue kavensi maalin päähän, mutta 3-5 loppulukemat tulivat Timin jalasta, maalin edustalta, loistavasti loppuun asti tilanteen seuraamisesta. Vihreä kortti Antti Laviranta ja Ilves pelaaja Atte Poikonen.

Toinen peli: pieniä muutoksia peluutuksessa jossa Mikael meni maaliin ja Atte nousi hyökkäykseen sekä Antti siirtyi puolustajaksi ja Elias hyökkääjäksi. Siltikin puolustajan tontilta aina vikkelä Antti siirti Ilveksen 2 maalillaan johtoon. Lisää tuli Timin siirtäessä Ilveksen jo 3-0 johtoon. Vierasjoukkueella ei ollut oikeastaan ainuttakaan tilannetta, mutta sitten hienosti ilmasta volleylla vastusta kavensi 3-1 tilanteeseen. Siitä sisuuntuneena Ilves teki vielä Timin ja Mikaelin toimesta loppulukemiksi 5-1. Vihreä kortti Timi Lepikko ja Ilves-pelaaja Valtteri Ahonen.

13.08 Jyskän tekonurmi

JIlves-08 pelasi jälleen Jyskän tekonurmella, vastustajina Komeetat Jyväskylästä ja Muuramen Yritys.

Pelit sujuivat hieman paremmin kuin aiemmin, mutta voittoja ei silti tullut. Komeetat olivat maalein 4-0 parempia ja Yritys lukemin 4-2. Ottelut olivat kuitenkin tasaväkisiä ja JIlves tarjosi laadukkaan vastuksen. Pelit ovat olleet totuttelua kovempaan sarjaan, mutta suunta on ollut koko ajan ylöspäin.

Ilveksen maalit tekivät Johannes Mantela ja Hannes Kosunen. Ilves pelaajina palkittiin Valtteri Ahonen ja Mikael Äikäs.

11.08 Pappila

Musta:

Ilves peli JyPK/T07 vastaan oli vastustajan selkeää dominointia 0 - 7. Missään vaiheessa Ilveksen pelaajat ei päässeet mukaan peliin. Ilves pelaaja Atte Poikonen mv.

Ilves vs Kisa/musta 1 - 11, ensimmäisen pelin rökäletappio jäi kaivelemaan ja Ilves lähti tavoittelemaan syksyn avausmaalia. Maali saatiinkin Mikael Äikäksen toimesta tehtyä, mutta muutoin peli oli edellisen kaltainen ja lopputulos ei mairittele. Ilves pelaaja Mikael Äikäs.

Oranssi:

Ilves vs Kisa/Musta 0-9. Peli alkoi tasaisesti, mutta Ilveksellä oli vaikea päästä vetopaikoille. Kisa sai rakennettua paremmat paikat ja sai tehtyä maaleja. Ilves taisteli hienosti koko ensimmäisen puoliajan, mutta tauolle mentiin Kisan johtaessa 0-4. Toinen puoliaika alkoi samoissa merkeissä. Yritys oli kova, mutta Ilves ei saanut avattua maalitiliä. Sitten kisa sai kaksi nopeaa maalia ja Ilveksen peli vähän lopahti. Ozzi taisteli maalissa hienosti loppuun asti, mutta Kisa pääsi tekemään vielä kolme maalia. Ilvespelaaja kovan työmäärän kentällä tehnyt Daniel Laaksonen.

Ilves vs JyPK/T07 2-8. Edellisen pelin jälkeen sovittiin, että puolustetaan tarkasti ja taistellaan jokaisesta pallosta. Tämä näkyi kentällä ja Ilves sai pidettyä JyPK:n pois maalipaikoilta. Myös Ilveksen hyökkäyspeli toimi ja vastustaja joutui rikkomaan Veeti Lahtea hänen päästyä hyvälle maalipaikalle. Tuloksena rankkari. Veeti laukoi itse hankkimansa rankkarin hienosti oikeaan alakulmaan. Peli jatkui tasaisena, mutta JyPK:n taitavat tytöt saivat tehtyä kaksi maalia ja niin tauolle mentiin tilanteessa 1-2. Toinen puoliaika alkoi tasaisesti, mutta sen edetessä JyPK:n syöttely ja paikanhaku alkoi tuottaa tulosta. Ilves taisteli kuitenkin hienosti loppuunasti eikä pelaamista lopetettu vaikka vastusta pääsikin tekemään useamman maalin. Tämä yritys palkittiinkin, kun Veeti Lahti teki hienon nousun maalille ja pääsi tekemään Ilveksen toisen maalin. Ilvespelaaja Veeti Lahti, joka maalien lisäksi juoksi ja teki töitä läpi ottelun.

06.08 Jyskän tekonurmi

JIlves-08 syyskierros käynistyi

Su 6.8. JIlveksen -08 pojat aloittivat sarjapelit kesätauon jäljiltä.Tauon aikana sarjataso nousi porrasta ylöspäin 1-sarjaan.

Jyväskylässä Jyskän tekonurmella vastassa olivat Palokan Riento ja JJK Siniketut. Vastustajat osoittautuivat hieman liian vahvoiksi ja peleistä tuli 1-4 ja 4-7 tappiot. Vastustajajoukkueiden taitotaso ja pelaajien tasaisuus oli JIlveksen pelaajia hieman parempi. Molemmat joukkueet kuitenkin pystyttiin haastamaan ja otteluiden ekat erät olivatkin tasaisia. Mahdollinen voitto karkasikin molemmissa otteluissa toisessa erässä. Kovemmat pelit kertoivat JIlveksen pelin puutteista ja niitä harjoitellaan tulevissa harjoituksissa.

Parhaina pelaajia JIlveksestä palkittiin kovasti yrittävä ja kamppaileva Antti Laviranta sekä hyökkäyspäässä alati vaarallinen maalintekijä Hannes Kosunen.

22.07 Haapamäki Mega-cup

JIlveksen F08-jalkapallojuniorit osallistuivat la 22.7. Mega Cupiin, F08 pelit pelattiin Haapamäen nurmikentällä.

Alkusarjassa pelattiin kolme peliä. Turnauksen ensimmäinen vastustaja oli Äänekosken Huima keltainen, jonka kanssa pelattiin 2-2 tasapeli. Maalipaikkoja oli runsaasti ja voittokin olisi ollut mahdollinen paremmalla viimeistelyllä.

Toisessa pelissä kohdattiin SoPS Soinista, peli oli JIlveksen näytöstä alusta loppuun ja tuloksena selkeä 7-3 voitto.

Vajaan kolmen tunnin tauon ja ruokailun jälkeen jatkettiin turnausta.

Vastaan asettui Säyri ja teki ensimmäisen 10 minuutin aikana 3-0 johdon, joka säilyi tulostaululla pelin loppuun asti.

Alkusarjan sijoitus oli toinen ja sijoituspelissä vastaan tuli toisen lohkon voittaja Jyväskylän Nousu.

JIlves jäi selkeästi paremman vastustajan jalkoihin ja rökäletappio 0-10.

Turnaus oli joukkueelta kaksijakoinen. Pelit ennen ruokailua sujui hienosti, kun taas ruokailun jälkeiset pelit olivat heikkoja varsinkin keskittymisen osalta. Tosin kylläkin vastustajatkin olivat aamupäivää kovempia.Turnauksesta saatiin paljon oppia tulevia sarjapelejä varten ja jatkossa tullaan varmastikin antamaan kova vastus joka joukkueelle.

16.06 Pappila

Musta: Ilves vs MuurY/black 3-1. Ilveksen pelaajat olivat alusta asti niskan päällä ja ottelun painopiste oli enemmän vastustajan kenttäpuoliskolla Ilves pelaajien vyöryttäessä hyökkäyksiä toisensa perään. Valtteri teki ensimmäisen maalin hienolla nousulla puolustajan paikalta. Toisen ja kolmannen maalin vastustajan verkkoon upotti koko pelin valtavan määrän hyökkäyspään ja puolustuksen apuna juossut Armas.

Toinen peli LKP:een kanssa olikin tasaisempi vääntö jossa LKP pyysi saada pelaajan lainaan, koska olivat vähäisellä pelaajamäärällä liikkeellä. Luka avusti vierailijoita varsin onnistuneesti. Oli yksi läpiajokin, mutta maalissa torjunut Elias Hiirola teki loistavan torjunnan. Ilvekselläkin oli omat paikkansa, mutta palloa ei saatu toimitettua maaliin saakka. LKP siirtyi johtoon ja Ilves taisteli erän lopussa pelin tasoihin. Toisen puoliskon alkuun Armas siirti Ilveksen johtoon, Lukan siirryttyä maalivahdiksi. Iloa ei kauaa kestänyt vastustaja iski neljä kertaa peräkkäin pallon Ilveksen maaliin. Ilves sai muutamia paikkoja kaventaa mutta maalilla Ilveksen laina pelaaja Luka teki kelpo torjuntoja eikä päästänyt yhtään maalia. Peli vastustajalle 2-5. Ilvespelaajat: ekassa Armas Niemelä ja toisessa Luka Heinonen.

Oranssi: Ensimmäiseen otteluun mahdollisimman huono aloitus, kun eka hyökkäyksestä pallo löytyi Ilves verkosta. Siitä sisuuntuneena oranssilauma mätti loppuerään 4 maalia erittäin hienoilla kaukolaukauksilla. Toisen erän alku taas erittäin vaikeaa ja LKP käytti tilaisuutensa hyväksi tehden kaksi maalia. Loppua kohden otteet alkoi parantua ja maalipaikkoja luotiin liukuhihnalta, mutta sihti oli hieman pielessä. Pari minuuttia ennen loppua Niklas teki hienolla yksilösuorituksella, koko kentän pujottelun ja päätteeksi varma sijoitus maaliin. Tästä vapautuneena Ilvekselle vielä yksi maali. Tulos 6-3 hyvällä hyökkäyspelillä. Ilvespelaaja Atte Vilenius, vihreä kortti Hannes Kosunen.

Toiseen peliin samanlainen alku ja MuurY siirtyi johtoon. Tästä eteenpäin täysin Ilves hallintaan ja maaleja alkoi tulla. Pari maalia hienojen syöttökuvioiden jälkeen ja pari hyvillä laukauksilla. Peli näytti hyvältä. Erän loppuun tehtiin asioita juuri päinvastoin mitä oli sovittu tehtävän omalla kenttäpuoliskolla ja MuurY rokotti jokaisesta virheestä. Erä 4-4. Toinen erä tasaista vääntöä. Atte esitti kauden komeimman vapaapotkun lähes puolesta kentästä, mutta kaikkien harmiksi pallo osui ylärimaan. Timi pujotteli vastustajan rankkarialueella kolme puolustajaa ja tökkäsi maalin johdon Ilvekselle. Hetkeä myöhemmin Niklas toi pallon laidasta ylös, syöttö Jeremille, joka ei erehtynyt. MuurY kavensi vielä lopussa ja näin voitto Ilvekselle 6-5. Ilvespelaaja Niklas Ketonen ja vihreä kortti Eleonora Levaniemelle.

07.06 Haapamäki

Oranssi: Ilves Oranssi kohtasi illan ensimmäisessä ottelussa Keupan Keuruulta. Ottelun eka erä oli hieman hapuilua ja Keupa johti tauolla 4-2. Toiseen erään Ilves tuli uudella ilmeellä ja nousi kahden maalin takaa tasapeliin 5-5. Paremmalla viimeistelyllä Ilves olisi ottanut selkeän voiton, mutta hyvä tulos oli tasapelikin. Ilves pelaajana palkittiin viisi maalia tehnyt Hannes Kosunen. Hannes hakeutui toistuvasti maalinteko paikkoihin ja oli alati vaarallinen vastustajan kenttäpuoliskolla.

Toisessa ottelussa Oranssi joukkue pelasi HPP Haapamäkeä vastaan. Tasaisen ottelun voitti Ilves maalein 7-5. Tässäkin pelissä Ilveksellä oli lukuisia maalipaikkoja vastustajaa enemmän, mutta viimeistely ei ollut aivan huipputehokasta. Ilves pelaajana palkittiin maalivahti Verneri Virolainen, joka esitti ottelussa muutamia huipputorjuntoja. Maalintekijöinä Hannes Kosunen 4, Atte Vilenius 2 ja Johannes Mantela 1.

Otteluiden vihreä kortti pelaajat olivat Roni Merihonka ja Timi Lepikko.

Musta: Ottelu HPP:n kanssa oli tasainen alusta loppuun asti, molempien joukkueiden hyökkäyspeli toimi loistavasti ja maaleja saatiin aikaiseksi, lisäksi valtavan työn Ilveksen puolustuspäässä juosseet Valtteri, Aleksi ja Elias Hovinen olivat ottelun parhaimmistoa. Lisäksi Ozzi torjui maalillaan vuorenvarmasti monta tilannetta. Peli Ilvekselle 7-5.

Toisessa pelissä KeuPa pyöritti Ilvestä alusta loppuun. Ilveksen vähäinen pelaajamäärä näkyi pelissä ja puolustus joutui todella koville, lisäksi tilannetta ei helpottanut loukkaantumiset pelin aikana. Ilveksen ainokaisen teki Mikael hienolla yksilösuorituksella. Peli KeuPalle 1-9. Ilvespelaajat oli ekassa Valtteri Ahonen ja toisessa Elias Hovinen.

25.05 Jämsä, Paunu

Oranssi: Ensimmäinen peli Vaajakosken FCV:tä vastaan, joka on mielestäni yksi sarjan parhaita joukkueita. Peli aaltoili puolelta toiselle ja tasatahtiin tehtiin maaleja. Ilves aloitti ja FCV tasoitti. Erän lopulla vastustaja siirtyi 2-3 johtoon. Toisen puoliajan alkuun Ilves tasoitti, mutta FCV teki heti perään maalin ja siirtyi johtoon. Puolivälissä erää Ilves sai valtavan määrän onnistumisia ja mätti 4 maalia peräkkäin ja kaikki näytti hyvältä. Tuliko hyvänolon tunne vai mikä, kun hetken päästä peli oli kaventunut jo 7 - 6. Tuomarin pilli päätti vastustajan hurjan loppukirin ja voitto Oranssille 7-6. Ilves pelaaja Johannes Mantela.

Toinen peli Jypk-tyttöjä vastaan. Tytöt yllätti Ilveksen täysin housut kintuissa. 10 minuutin jälkeen tilanne 0-3 tytöille. Toiselle puoliajalle yritettiin saada kirivaihdetta päälle ja yritys olikin hyvää, mutta kun ei mene niin ei mene. Yksi kavennus saatiin, loput tilanteet vastustajan maalivahti torjui loistavasti. Tappio 1-3. Ilves pelaaja Veeti Lahti.

Musta: Ensimmäinen peli Jypk-tyttöjä vastaan. Peliin lähdettiin hyvällä asenteella, mutta pienillä huolimattomuus virheillä sekä kaikkien pelaajien keskittymisvaikeuksilla lopputulos vastustajalle 1-5. Ilves pelaaja Konsta Hanhimäki.

Toinen peli FCV:tä vastaan. Musta joukkue kokosi rivinsä ja lähti taistelemaan uudella sykkeellä. Vastustaja siirtyi johtoon, mutta Ilves tasoitti nopeasti ja sai uutta energiaa. Sen jälkeen taas pieniä virheitä ja vastustaja rokotti armotta. Ottelun lopputulos 1-7 olisi ollut ihan jotain muuta ilman Aleksin loistavia torjuntoja. Ilves pelaaja Aleksi Vestu.

20.05 Laukaa, Vihtavuori

Musta: Ensimmäinen peli oli koko joukkueelta loistava suoritus. Peli kulki sovitulla tavalla ja kärkihyökkääjät teki kovasti töitä, jolloin saatiin paljon maalipaikkoja. Peli Ilvekselle 3 - 2. Ottelun Ilves pelaaja oli Veeti Lahti. Veeti teki valtavan määrän töitä hyvällä karvauspelillä hyökkäyspäässä.

Toinen peli oli vielä selkeämmin Ilveksen hallussa alusta loppuun ja vastustajan maalivahti esti isommat maalikarkelot. Ilves voittoon  4 - 2. Pelin Ilves pelaaja Elias Hovinen. Elias oli erittäin aktiivinen paikkojen haussa, sekä kamppaili rohkeasti hyökkäyspäässä saaden monta riistoa vastustajalta.

Oranssi: Ensimmäisen pelin eka puoli oli melkoista arkailua ja jännitystä. Sovitut asiat oli unohtunut lähes kaikilta. Pallossa oli joku magneetti mikä veti pelaajia puoleensa. Puoliajalle siirryttiin 1 - 2 tappioasemassa. Puoliajalla käytiin asioita läpi uudestaan ja korostettiin joukkuepeliä ja omien paikkojen pitämistä. Jotain tapahtui kuin salamaniskusta, eikä vastustajalla ollut mitään mahdollisuuksia toisella puoliskolla. Pallo kulki pelaajalta toiselle mallikkaasti ja loppulukemat sen mukaiset 6 - 3 Ilvekselle. Ilves pelaaja Hannes Kosunen. 5 maalia ja oli toisella puoliskolla aivan pitelemätön hyvän liikkeensä ansiosta.

Toinen peli oli parempi alusta alkaen, mutta viimeistelystä puuttui maltti ja laukaukset meni yli, ohi tai maalivahtia päin. Joukkueen molemmat tytöt noudattivat molemmissa peleissä heille sovitua taktiikaa erinomaisesti. Lopputulos mairittelee vastustajaa 6 - 4 Ilvekselle. Ilves pelaaja Atte Vilenius. Atte teki valtavan määrän työtä pallon ylöstuonnissa ja jakeli hyviä syöttöjä muille pelaajille.