jalis2.jpg

Jalkapallo

TPV-piste meni!

Blackbirdistä vuokratun Salkojärven pelioikeus ei kunnossa!

Suomen Palloliitto on tuominut JIlvekseen häviämään 1.6. pelatun TPV –Jilves ottelun 3-0 ja 7.6. pelatun JIlves-Tre Ilves 0-3, syynä pelioikeudettoman pelaajan pelaaminen.

 

JIlves vuokrasi pikatahtiin FC Blacbirdiltä maalivahti Matti Salkojärven TPV-otteluun siinä uskossa, että saa pelaajan, jolla pelioikeudet ovat kunnossa, olihan Salkojärvi pelannut jo otteluita tällä kaudella FCB:n riveissä. FCB ei kuitenkaan ollut maksanut Salkojärven pelipassia. 31.5 JIlves pyysi asioiden nopeuttamiseksi Salkojärveä itseään hoitamaan vakuutusmaksun ja varmuuden vuoksi pelipassin, jos kakkosessa pitää sellainen olla erikseen ja maksoi Salkojärven tilille rahan tätä varten. Salkojärvi ilmoitti 31.5 JIlvekselle, että maksu on hoidettu. 1.6. Salkojärveä ei sitten saatu palloverkon kautta ottelulistalle, johon syyksi uskottiin, että maksu ei vielä näkynyt Palloliitossa. Torstaina ennen Ilves-ottelua soitettiin tulospalveluun, että Salkojärven nimeä ei saada vieläkään listalle. Tulospalvelun osalta ilmoitettiin, että järjestelmässä on ollut vikaa juuri vuokrapelaajien osalta, mutta vastuu peluuttamisesta on tietenkin aina seuralla. Tässä vaiheessakin uskottiin, että Salkojärvi oli maksun hoitanut. 2.6. perjantaina Palloliitosta tulee ilmoitus Salkojärven pelioikeudettomuudesta molemmissa otteluissa.

 

Salkojärvi luuli siis ja niin seurakin, maksun palloliittoon menneen. Jostain syystä maksutapahtuma ei ollut mennyt loppuun ja maksu ei ollut siirtynyt. Syytä tähän yritettiin vielä tämän viikon maanantaina selvittää pankista, mutta sieltä ei pystytty vastaamaan, miksi maksu ei ollut lähtenyt.

Edustus pelaa

 

         - 

       PE 3.5  KLO 18.30  PAUNU TEKONURMI

     EDUSTUS KIITTÄÄ FUTSAL KAUDEN KANNATUKSESTA:)

          

NAISET PELAA

 

   - 

       MA 29.4  KLO 19  PAUNU TEKONURMI

      NAISET/T19 KIITTÄÄ FUTSAL KAUDEN KANNATUKSESTA:)