Jalkapallo

JILVEKSEN TAPPIOKIERRE JATKUI!

KÄRKIKAHINOISSA OLEVA VIFK PAREMPI!

Jillves oli aseeton Vaasan Ifk:ta vastaan keskiviikkona Oinaalan kentällä pelatussa kakkosen läntisen lohkon ottelussa. Ensimmäiset minuutit olivat kotijoukkueen hienoista hallintaa. Kesken hallinnan JIlvekselle sattui keskialueen menetys, josta VIFK pääsi ampumaan kohti maalia. Antti-Jussi Karnio torjui vihaisen vedon kulmaksi. VIFK:n  kierteinen kulma jäi pyörimään vitosen sisään ja vieraat kerkesivät tuikkaamaan sen maalin perukoille. JIlveksen tasoituksen teki Jarmo Häkkinen puskemalla Miikka Hosion antaman kulman sisään. Vierasjoukkue siirtyi pian 1-2 johtoon sahattuaan aikansa JIlves-päädyssä. Ensimmäisellä puoliskolla JIlves koki menetyksen, kun joukkueen kapteeni Juha Veijonen loukkaantui ja joutui jättämään pelikentän.

Toisella puoliajalla JIlves yritti turhaan ohittaa huippuhyvää VIFK-puolustusta. Kova yritys kostaantui VIFK:n vastahyökkäyksenä, josta VIFK-kärki veti unelmavedon ohi Karnion.

Ottelussa tuomari näytti kahdeksan keltaista korttia, jotka jakautuivat tasan. Molemmista joukkueista poistettiin kentältä yksi pelaaja kahdella keltaisella kortilla. JIlveksestä poistettu pelaaja oli Jussi Kaihlajärvi. Lisäksi keltaisen saivat Joonas Laaksonen ja Toni Liimatainen.

Seuraava tärkeä vierasottelu on juhannuksen jälkeen maanantaina Raumalla Pallo-Iiroja vastaan!