Jalkapallo

Jilves-Härmä tasuriin!

Viihdyttävä iltapuhde pistejakoon! Murrospelin peaajavalmentajat Teemu Toukonen ja Jarmo Häkkinen olivat muovanneet uuden pelijärjestelmän, jolla låhdettiin kaatamaan Hämeenlinnan Härmää. Puolentoista minuutin pelaamisen jälkeen upeasti koko pelin uurastanut Jussi Kaihlajärvi järjesti boxiin tilanteen, josta Tommi Temonen vei kotijoukkueen 1-0 johtoon.

Hrmä tasoitti erikoisella tavalla antamalla pitkän avauksen, johon Härmä-hyökkääjä juoksi perään ja Ilves-topparin estäessä potkua, pallo sai topparin jalasta erikoisen kimmokkeen, joka leijaili yli hämmästyneen maalivahti Arttu Ojalan. Puoliajalle 1-1 tasalukemissa.

Härmä siirtyi toisn puoliajan alkutaipaleilla 1-2 johtoon. JIlveksen pelaaja puolustuksessa teki pienen arviointivirheen ja Härmän taitava hyökkjä pääsi kohta pyörittämään loputkin JIlves puolustajat pyörryksiin ja ampumaan JIlves-pellajien välistä 1-2 Härmän johto-osuman.

Kun noin vartti oli ottelua pelaamatta JIves vyörytti hyökkäyksiä kohti Härmä-maalia. Teemu Toukonen työnnettiin boxissa nurin ja kentän paras pelaaja Miikka Hosio ampui pilkun sisään. Viimeinen vartti oli JIlves-hallintaa ja voittomaali oli myös lähellä.

Perusonnistujan Hosion lisäksi J-P Thil ja Jussi Kaihlajärvi olivat hyvässä vireessä sekä kauden parastaan esittänyt Vesa-Matti Alhonen.

Sympaattinen Härmä lähti varmasti hiukan sekavin tuntein kohti Hämeenlinnaa. Voittokin oli hyppysissä, mutta tappiokin tosi lähellä.