Jalkapallo

Kitkerä tappio Kristiinasta!

Sporting vei pisteet 1-0 voitolla! Uuden päävalmentajan Jukka Västisen taival JIlveksen perämisessä alkoi kitkerällä 1-0 tappiolla Sportin Kristinaa vastaan. Västinen painotti joukkueelle pelin rakentamista ja etäisyyksien hallintaa. Ottelu oli kokonaisuudessaan JIlveksen hallinnassa ja lähes loppuun asti maalia vartioineen Arttu Ojalan mukaan hän joutui totisiin torjuntatöihin kolme kertaa ottelun aikana. Yksi näistä sitten johti maaliin ottelun toisen puoliajan alkuhetkillä, kun muuten hyvän ottelun pelanneelle Jarmo Häkkiselle sattui yksi epäonnistuminen ja Jazzista Sportingiin siirtynyt Mamadou Konate pääsi nokikkain Ojalan kanssa ja tykitti varman maalin.

Ensimmäinen puoliaika päättyi siis maalittomasti. Toista puoliaikaa JIlves hallitsi ja paras maalintekopaikka tuli Vesa-Matti Alhoselle, joka pääsi kotijoukkueen maalivahdin sylkemään palloon ensimmäisenä, mutta osuma oli huono ja pallo nousi yli maalin.

JIlveksessä  paras pelaaja oli Toni Liimatainen, joka jatkaa hyviä esityksiään, myös Arash Muridiyazdt oli hyvä, mutta pelaamattomuus näkyi. Keskikentän poissaolot (Hosio ja Veijonen) vaikuttivat jonkin verran pelin rakentamiseen. Positiivista oli Miikka Lahtisen palaaminen tositoimiin ja negatiivista pisteiden menetys ja Arttu Ojalan loukkaantuminen ottelun loppuhetkillä. Ensi perjantaina JIlves kohtaa Kiiston Vaasassa.