Jalkapallo

TASURI KRAFTIA VASTAAN EI LÄMMITTÄNYT!

Pisteistä taistelu jatkuu!

Aurinkoiselle Oinaalan kentälle parin sadan silmäparin alle saapui JIlvekselle vieraita vihannespitäjä Närpiöstä. Sarjataulukossa neljäntenä oleva Närpes Kraft riisti JIlvekseltä pisteen toisen puoliajan tasoituksella. Lopputulos oli siis 1-1 (1-0).

JIlveksen avausmaalin ja ainokaisen teki Kimmo Liikanen jo n. 6 minuutin kohdalla. Närpes-puolustus avautui varsin helposti ja Liikanen pääsi sijoittamaan kohtuullisen rauhassa kotijoukkueen riemukkaaseen johtoon, joka kesti koko ensimmäisen puoliajan. Vaarallisia tilanteita ei kummallakaan joukkueella ensimmäisellä puoliajalla ollut ja molempien joukkueiden maalivahdit pääsivät suhteellisen helpolla.

Toisella puoliajalla 54. minuutilla JIlves sai karvasta kalkkia, kun maalivahti Skofelt ja toppari Jarmo Häkkiselle sattui vaarattomassa tilanteessa informaatiokatkos. Valtteri Skofelt oli tulossa hakemaan helppoa palloa, mutta Häkkinen kerkesi siirtämään palloa päällään ja pallo ajautui Kraftin Lundille, jolla oli helppoa siirtää pallo tyhjään maaliin.

Toisella puoliajalla tilanteita oli sitten molemmilla joukkueilla ja ehkä vierailijoilla enemmän, mutta Skofelt venyi muutamaan huipputorjuntaan ja vastustajakin oli epäonninen. JIlveksen parhaat paikat tulivat ottelun loppuun. Ensin parhaaksi palkittu Vesa-Matti Alhonen epäonnistui viimeistelyssä/vieraiden maalivahti onnistui torjunnassa. Pronssitähdellä palkitun Teemu Toukosen veto näytti uppoavan maaliin, mutta tolpan sisäpuoli pelasti Kraftin tappiolla.

Voittoa tästä pelistä olisi tarvittu, mutta taistelu sarjapaikasta jatkuu ja 30 pinnaa on vielä jaossa.

Kraftille kiitos reilusta ottelusta ja mehevistä kotimaisista tomaateista ja kurkuista!

Ensi keskiviikkona 8.8 JIlves kohtaa rästipelissä Pallo-Iirot Raumalta.