Jalkapallo

PALLO-IIROT NÄYTTI KAAPIN PAIKAN!

JIlves hävisi rästiottelun kotonaan 0-3 (0-3)! Ensimmäisen puoliajan kolme komeaa maalia riittväti Rauman Pallo-Iiroille selkeään voittoon Oinaalassa pelatussa ottelussa. JIlves oli päästä johtoon n. viiden minuutin pelin jälkeen, kun Miika Lahtisen kierteinen potku osui oikeaan yläristikkoon. Pallo-Iirot kuitenkin säästyi takaiskulta ja ensimmäisen maalin raumalaiset tekivät JIlveksen kulmapotkun jälkitilanteesta!!! Pallo oli nimittäin JIlveksen maalissa alle 20 sekunnissa oman kulmapotkun jälkeen raumalaisten nopean purun ja vastahyökkäyksen päätteeksi. Kaksi muutakin Iirojen maalia oli selkeitä tekomaaleja ja Ilves-vahti Jani Järvi oli voimaton.

Toiselle puoliajalle JIlveksen valmentaja Jukka Västinen otti toisen kärjen ja komensi joukkueensa prässäämään enemmän. Samalla Pallo-Iirot laskivat tempoa. JIlves hallitsikin toista puoliaikaa ja maalipaikkoja oli neljä-viisi. Parhaat paikat tulivat Teemu Toukoselle, joka mm. puski kerran pallon tolppaan. Maaleja ei kuitenkaan aikaan saatu ja kovasti kaivatut pisteet matkasivat Raumalle.

Ensi lauantaina JIlves matkustaa Vifk:n vieraaksi ja seuraavana lauantaina raumalaiset saapuvat uudelleen Jämsänkoskelle.

Jukka ja Ville Virtasen sekä Atsi Leppäsen valitsemat Veikkaus-tähdet menivät raumalaisille. Otteluisäntä Nesteen pojat valitsivat kotijoukkueen parhaaksi Jani Järven.