Jalkapallo

Vifk - Jilves 5 - 0 (0 - 0)

Sekäranka notkahti toisella puoliajalla!

Erittäin siipirikkoisena Vaasaan IFK:ta vastaan matkustanut JIlves jaksoi ensimmäisen jakson, joka oli maaliton. Kummallakaan joukkueella ei ollut mainittavia tekopaikkoja JIlves pystyi kontrolloimaan puolustuksessa Niko Leppäsen ja Joonas Laaksosen johdolla alakertaa vaasalaisia vastaan.

Vifk tehosti myllytystään toisella puoliajalla ja JIlves-lauma alkoi selvästi väsymään. Ensimmäisen maalin Vaasa teki noin 52. min  kohdalla sahattuaan Ilves-puolustuksen hajalle ja maalivahti Skofeltin taistelusta huolimatta Vifk tökkäsi pallon viivan yli. Näissä numeroissa mentiin lähes 75 minuutille, kunnes JIlveksen puhti loppui ja Vaasa teki nopeassa ajassa kolme maalia. Yhtä-äkkiä Hietalahden stadionin tulostaululla olivat 4-0 lukemat. Viimeinen vaasalaisten maali oli sitten kosmetiikkaa. JIlveksellä ei ollut varsinaisia maalipaikkoja ja iltapuhde Vifk:lle oli varsin helppo.

Ensi viikonloppuna lauantaina JIlves saa kotikentällään vastaansa jälleen Pallo-Iirot ja joukkueeseen takaisin mm. Toukosen, Liimataisen, Alhosen, Hosion…