Jalkapallo

Härmä iski sinetin JIlveksen kaudelle?

Putoaminen kolmoseen on käytännössä varmaa!

JIlves lähti taas huonoista asetelmista Kaurialan kentälle Hämeenlinnaan. Avauksen vakiopelaajat Toni Liimatainen ja Joonas Laaksonen jäivät kuumeisina pois. Viime ottelussa loukkantunut Teemu Vaarakallio kokeili verryttelyssä edellisessä pelissä loukattua lonkkaansa, joka ei antanut mahdollisuutta liittyä kokoonpanoon. Kuitenkin JIlves sai avaukseen ihan kelvollisen ryhmän, jolla voitto olisi pitänyt pystyä ottamaan. Tänään kuitenkin Härmä oli parempi ja sen viimeistely oli tehokasta ja varsinkin Anssi Laineen hattutemppu säväytti. Ensimmäinen puoliaika päättyi 1-0 Härmän johtoasemaan ja toisen puoliajan alussa Härmän rangaistuspotkusta tekemä 2-0 maali tuntui ratkaisevalta. Härmä voitti lopulta ottelun 5-1. JIlveksen kavennuksen 3-1 tilanteeksi teki Jussi Lahtinen Teemu Toukosen kovan vedon jäljiltä.

Kakkosta on nyt jäljellä viisi kierrosta ja JIlveksellä on edelleen kahdeksan pistettä ja säilyjän paikalla olevalla Härmällä 20 pistettä, joten todellista ihmettä tarvittaisiin säilymiseen kakkosessa. JIlves kuitekin jatkaa taistellen kauden loppuun ja nostaa vielä pistesaldoaan. Ensi lauantaina JIlves kohtaa Sportingin ja haluaa varmasti auttaa sympaattista hämeenlinnalaisseuraa nappaamalla pisteet kotiin!