Jalkapallo

Tuoko Pallokenttä avausvoiton?

JIlves kohtaa Kiiston Pallokentällä!

Viime lauantaina Sporting Kristina voitti JIlveksen 2-6 Oinaalassa pelatussa kakkosen ottelussa. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Peetu Lintinen ja Toni Liimatainen. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä 30 minuuttia. Tuolloin vieraiden Konate pääsi hyvän läpisyötön päätteeksi vapaaksi. JIlves-vahti Ville Viljala kaatoi Konaten boxissa - punainen kortti ja pilkku sisään ohi maaliin menneen kenttäpelaaja Petri Koskisen. Vajaalla pelaaminen katkaisi Ilves-selkärangan ja toisella puoliajalla erotuomari Kale Mäkinen ajoi vielä kotijoukkueen Teemu Toukosen ulos kahdella keltaisella. Numeroissa 2-6 ei näiden tapahtumien jälkeen ole paljoa selittelemistä.

Ensi lauantain kotiottelu Kiistoa vastaan pelataan sitten legendaarisella Pallokentällä. Häntäpään joukkueiden ottelussa JIlves lähtee hakemaan avausvoittoaan kotikentällä. Maaliin astelee varmuudella kauden kahdeksas maalivahti, joka on luultavasti Henri Hokkanen tai Jani Peltonen. Ottelu alkaa klo 16.00.