Jalkapallo

KOTIPELIT ALKOIVAT VOITOLLA!

FCV II kaatui Kunnarin ja Raiskion maaleilla. Järvinen piti nollan!

Yli satapäinen yleisö todisti aurinkoisella Pallokentällä JIlveksen 2-0 kotivoittoa  nelosen piirisarjan ottelussa vaajakoskelaista FCV:a vastaan. JIlves teki ottelusta itselleen vaikean Kristian Sneckin saatua punaisen kortin ottelun alkukolmanneksella vastustajan vahingoittamisyrityksen takia. Aivan ottelun alun peli oli kotijoukkueen hallussa hienokseltaan. Pikkuhiljaa FCV alkoi dominoimaan, mutta ei pystynyt kovin vaarallisia tilanteita luomaan ja nekin maalivahti Ville Järvinen hoiteli varmasti. FCV:n painostuksen myötä se sai useampia kulmapotkuja, joista vaaranpaikat syntyivät. Ensimmäisen puoliajan viimeisellä kolmanneksella JIlves alkoi vajaamiehisenä hallita tilanteita. Tauolle mentiin 0-0 lukemissa.

Valmentaja Jani Peltonen teki tauolla kaksi vaihtoa. Johannes Karjalaisen tilalle kärkeen tuli Valtteri Kallioniemi ja Tero Talvisen tilalle puolustukseen Atte Puronaho. Kun toista puoliaikaa oli pelattu 13 minuuttia, kokenut Tuomas IIsteri antoi loistavan syötön Sami Kunnarille, joka pääsi vasemmalta boxiin ja vei JIlveksen 1-0 johtoon. N. 10 min myöhemmin ärhäkkä kärkimies Kallioniemi kaadettiin alueen sisällä ja JIlves sai rangaistuspotkun, jonka Olli Raiskio ampui sisään. Voitto ei tullut kauniin esityksen jälkeen, mutta oli joukkueelle erittäin tärkeä jatkoa ajatellen. Ilahduttavaa oli yleisön palaaminen runsaslukuisena lehtereille ja Herranmetsän kannatusjoukon saapuminen takaisin kotiotteluihin. Tästä on hyvä jatkaa!