Jalkapallo

IIoinen vierasvoitto Keuruulta!

Joonas Mäntyselle nollapeli!

Perjantaina Keuruun Tervan tekonurmella pelatussa ottelussa JIlves haki kolme pistettä varmalla esityksellä ja otti 0-3 voiton Keupasta. Maalinteon aloitti Miika Haikala Lassi Karjalaisen loistavan esityön jälkeen. Karjalainen karvasi pallon keskialueella keuruulaisilta, harhautti kaksi vastustajaa ja syötti nappisyötön Keupan puolustuslinjan läpi Miika Haikalalle, joka jäätävästi sijoitti pallon oikeaan alakulmaan. Keupan parhaat tilanteet tulivat kulmapotkuista. Maalivahti Mäntynen ja puolustus saivat kulmat kuitenkin hoideltua JIlveksen kannalta onnistuneesti. Ensimmäisen puoliajan loppupuoleella JIlves joutui tekemään lyhyessä ajassa kaksi vaihtoa, kun Lada Lahtinen ja maalintekijä Haikala tulivat vaihtoon loukkaantumistentakia. Kapealla materiaalilla Keuruulle lähtenyt JIlves laittoi kentälle Johannes Karjalaisen ja Tero Talvisen. Ilveksen toisen maalin teki Tatu Timosaari, jolle vapauttavan syötön antoi Johannes Karjalainen.

Valmentaja Jani Peltosen pelaajille hioma lause: " Meidän kuudelletoista ei saa tulla!" toimi tässä pelissä loistavasti. Parasta pelissä oli Jarmo Mäkelän, Joona Sinisalon ja Atte Puronahon sekä Lari Kuukkasen puolustustyöskentely. Keupa ei käytännössä päässyt JIlveksen kuudentoista sisään kertaakaan pelin aikana. Varsinkin kokeneille Mäkelälle ja Sinisalolle alkavat pelipaikat löytyä. Mäkelä ohjaa peliä loistavasti ja Sinisalon liigatasoiset avaukset ovat tähän sarjaan harvinaisia.

JIlveksen kolmannen teki Joona Sinisalo rankkarista toisella puoliajalla, kun Johannes Karjalaisen tarkka syöttö vapautti Valtteri Kallioniemen maalintekoon kuudentoista sisään. Keupan puolustaja kaatoi Kallioniemen ja erotuomari määräsi pallon pilkulle.  Sinisalo, pam... ja 0-3!

JIlveksen kausi jatkuu sunnuntaina 2.6. Pallokentällä klo 18.00!