Jalkapallo

Helppo voitto helteisessä illassa!

Kentän kunkku Kallioniemen kaksi maalia johdattivat JIlveksen 4-0 voittoon PaRi 2:sta!

Nelosen piirisarjan ottelussa Pallokentän nurmella Jilves teki selvää jälkeä ponnettomasta PaRista. Maalinteon aloitti Joakim Särkivuori yhdenneksellä peliminuutilla Miikka Juvenin harhautettua vastustajan oikeassa laidassa ja keskitettyä maalille. Särkivuori haistoi hienosti maalipaikan ja viimeisteli varmasti JIlveksen johtoon.  40. minuutilla Valtteri Kallioniemen pyörähdykset kuudentoista sisässä olivat liikaa PaRin puolustukselle ja luja kuti upposi vastustamattomasti vierasjoukkueen maalivahdin Joel Leskisen ohi. Tauolle lähdettiin JIlveksen 2-0 johdossa.

Toiselle puoliskolle valmentaja Jani Peltonen teki kaksi vaihtoa vahvasta penkkirosterista. Ottelu jatkui Ilves-hallinnassa. 63. minuutilla kulman jälkitilanteessa PaRi rikkoi Sami Kunnaria ja JIlvekselle tuomittiin rangaistuspotku, jonka Joona Sinisalo pyssytti varmasti sisään. Viisi minuuttia tämän jälkeen PaRin tarina oli lopullisesti taputeltu, kun Eemil Kotovaara ajettiin kahdella keltaisella pois kentältä. Kentän kunkku Valtteri Kallioniemi puski loppunumerot 4-0 Tatu Timosaaren kovasta ja kierteisestä kulmapotkusta.

Ilveksen vahvuus on tällä hetkellä vahva ja tasainen rosteri, joka antaa valmentaja Jani Peltoselle lukuisia mahdollisuuksia peluuttamiseen. JIlves nousi voitolla sarjakakkoseksi Kapa-51 jälkeen. Tulevana perjantaina JIlves kohtaa kotona Pallokentällä FCK.n klo 19.00.

Huomionarvoista ottelussa oli se, että paikalla oli n. 200 JIlves-kannattajaa! Tällaisiin lukemiin tuskin päästään missään päin Suomea, kun pelataan nelosen piirisrajaa!