Jalkapallo

LPK palautti JIlveksen maanpinnalle!

LPK.n prässipeli toi kotijoukkueelle 7-0 murskavoiton. Lukemat mairittelevat JIlvestä!

Edellisessä kotiottelussa huppupeliä esittänyt JIlves oli kuin alasarjojen puulaakijoukkue LPK:ta vastaa pelatussa ottelussa Säynätsalon tekonurmella. Kentällä nähtiin vain yksi joukkue - LPK. Entinen Ilves-peluri Mikko Sorsakivi LPK:n luotsina oli ohjeistanut pelurinsa karvaamaan usean pelaajan voimin heti ylhäältä ja tämä taktiikka tepsi ja toi LPK:lle lukuisia maalitilanteita. Sorsakivi tiesi, että JIlves lähtee rakentamaan peliä alhaalta lyhytsyöttöpelillä. Tähän JIlveksen alakerran taidot eivät kuitenkaan riittäneet ja kerta toisensa jälkeen LPK riisti nopeasti pallon itselleen. Kun valmennusjohto ei tähän pystynyt reagoimaan, oli ensimmäisen puoliajan jälkeen lukemat taululla 5-0 ja peli oli pelattu. Lisäksi JIlveksen maalivahdilla Joonas  Mäntysellä ei ollut paras päivänsä ja 3-4 maalia ottelussa olisi ollut torjuttavissa.

Toisella puoliajalla LPK kaunisteli lukemat 7-0:aan. Huonolla asenteella leijuen edellisestä pelistä otteluun lähtenyt JIlves kärsi ansaitun tappion. Ainoana positiivisena JIlves-pelurina esiin voidaan nostaa Olli Raiskio, joka taistelee aina hampaat irvessä jokaisen sekunnin kentällä.