Jalkapallo

JIlves jäi Mustarastaiden jalkoihin!

Pisteet Jyväskylään lukemin 2-5!

Markkinapäivä tarjosi markkinatunnelmaa myös Pallokentällä, kun JIlves kohtasi Mustarastaat. Kotijoukkueen puolustuksen ovet olivat yhtä auki kuin toriteltan seinämät. Mustarastailla oli ottelussa viisi maalipaikkaa ja niistä jokaisesta se onnistui tekemään maalin. Ensimmäinen puoliaika päättyyi 0-2 vieraille. Maalintekijöinä olivat Toni Sironen ja Ville Santala.

Toisella jaksolla runsaslukuinen kotiyleisö sai nähdä Jilvekseltä puoli tuntia hienoa peliä ja Sinisalon ja Isterin maaleilla JIlves tuli tasoihin ja näytti siltä, että karauttaa ohikin. Mutta toisin kävi. Lari Kuukkanen epäonnistui palautuksessa Ville Järviselle ja Olli Koittolalla oli helppo työ viedä vieraat taas johtoon. Tähän loppui sitten JIlveksen hyvä jakso ja Mustarastaat kaunistelivat vielä lukemia tekemällä kaksi maalia lisää.

Ensi lauantaina JIlveksellä on taas mahdollisuus hypätä sarjan kärkeen, kun ennen sarjataukoa Pallokentälle saapuu Kapa-51 Kangasniemeltä. Ottelu alkaa klo 15.00