Jalkapallo

JIlves murskasi Souls AC:n 5-1!

Nuori Lassi Lehtinen teki debyytin aikuisten matsiin!

JIlves löylytti Souls AC:a kuumassa Pallokentän illassa. Lämpöä lisäsi kadun toisella puolella käynnissä ollut poliisioperaatio, jossa tavoiteltiin epämääräistä pyssymiestä. JIlveksestä löytyi kuitenkin pyssymies 150 katsojan silmien edestä, kun liukas kärkimies Juha-Pekka Järvinen sai näytön paikan poissaolojen kautta. J-P paukutti kotijoukkueen 25 minuutissa kahdella maalilla 2-0 johtoon. 38. minuutilla Jarmo Mäkelä tökkäsi Miika Haikalan loistavan kulmapotkun jälkeen Lari Kuukkasen maaliviivalle tarjoileman puskun sisään. Tauolle mentiin 3-0 tilanteessa.

Toisella puoliajalla Souls pääsi kaventamaan 65. minuutilla Pekka Kilpiön maalilla . Vähän tätä ennen Souls sai rangaistuspotkun, mutta Ilveksen maalissa hyvin pelannut Ville Järvinen torjui rankkarin. JIlveksen valmentajana toiminut Petri Koskinen vaihtoi samantien debyyttinsä tehneen Lassi Lehtisen kentälle vasempaan laitaan. Nuorukainen osoitti heti, olevansa jatkossakin käytettävissä. Lassi tarjoili Joakim Särkivuorelle namipaikan kuudentoista viivalle ja Särkivuori sijoitti pallon varmasti sisään ja lukemat 4-1. Johannes Karjalainen ei kuitenkaan tyytynyt pyssymiesten iltaan, vaan otti käyttöön tykin ottelun 87. minuutilla. 30 metristä lähtenyt pommi upposi Soulsin maalin yläkulmaan tilanteeksi 5-1.

Seuraava kotiottelu JIlveksellä on perjantaina 9.8. klo 19.00 ja vastaan saapu Keupa Keuruulta.