jalis3.jpg

Jalkapallo

Vaajakoskelta piste!

Matti Koskela palaa JIlves-leiriin!

Tiistai iltana pelattiin Vaajakosken Jyskän kentällä nelosen piirisarjan ottelu FCV II - JIlves.

Vaajakoski oli päättänyt lähteä otteluun rohkealla prässillä ja se on tunnetusti myrkkyä JIlvekselle. Tähän oli osattu varautua, mutta puolustuksen hitaat avaukset tekivät prässäämisen helpommaksi kotijoukkueelle. Ensimmäisellä puoliskolla JIlves ei saanutkaan tilanteita aikaiseksi FCV:n maalille. FCV sen sijaan pääsi rokottamaan kahdesti, ensin kulmapotkusta komea pusku maalin perukoille ja toinen maali kimposi FCV:n päästä maaliin yllättäin, kun Ilves-puolustuksen purku osui FCV hyökkääjän päähän.

 

Toiselle puoliskolle valmentajana toiminut Hatem El Sayed vaihtoi kentälle jalkapallosta kesäloman pitäneen Miikka Juvenin ja Tatu Timosaaren. Tämän jälkeen ottelu olikin JIlves-hallintaa ja kun vajaa vartti oli pelaamatta Miikka Juvenin upea kierteinen vapaapotku ohitti muurin ja painui maalin yläkulmaan. Hiukan myöhemmin Juven järjesti vielä Valtteri Kallioniemen maalipaikaan ja Valtteri ei epäonnistunut.

Ottelun tuomarilta jäi viheltämättä selvä rankkari JIlvekselle, kun Kallioniemi kaadettiin alueella kahden pelaajan toimesta. Yliajan viimeisellä minuutilla JIlves sai vielä kulman ja tämän jatkotilanteena pallon kahdesti FCV:n tolppaan. JIlveksen kokoonpanossa nähtiin ensimmäistä kertaa nuori Jonne Salokorpi. Hänen esityksensä oli sitä luokkaa, että nuoren miehen on aika vaihtaa jalkapallossa miesten sarjoihin. Mainitsemisen arvoista on myös keskikentällä pelanneen Joakim Särkivuoren peli. Hän oli kentän näkyvimpiä pelaajia kauden parhaimmasta päästä olevalla esitykselläään.

Sarjataulukossa JIlves on nyt kolmantena. Seuraava kotiottelu on 9.8. perjantaina klo 19.00 Pallokentällä.

Maalivahti Matti Koskela tekee paluun JIlvekseen muutaman vuoden tauon jälkeen. Alkukauden Koskela on pelannut Lieksassa. Koskela on joukkueen käytössä ensi viikon alusta. Koskelan tulo joukkueeseen helpottaa Ville Järvisen vastuuta maalivahtina. Tällä hetkellä Järvinen on ollut joukkueen ainoa käytettävissä oleva maalivahti.

 

 

Edustus pelaa

 

         - 

       PE 3.5  KLO 18.30  PAUNU TEKONURMI

     EDUSTUS KIITTÄÄ FUTSAL KAUDEN KANNATUKSESTA:)

          

NAISET PELAA

 

   - 

       MA 29.4  KLO 19  PAUNU TEKONURMI

      NAISET/T19 KIITTÄÄ FUTSAL KAUDEN KANNATUKSESTA:)