Jalkapallo

Viihdyttävä ilta tarjosi 3-3 tasurin Keupaa vastaan!

JIlves jatkaa sarjan kolmantena!

n. 150 henkinen yleisö näki erittäin viihdyttävän ottelun Pallokentällä perjantai-iltana, kun JIlves kohtasi sarjakakkosen Keupan. Ottelussa nähtiin kolme Keupan onnenkantamoisen ja taidonkin tuloksena tekemää vierasmaalia ja kolme kotijoukkueen tekomaalia. Näin se vain meni.

Valmentaja Petri Koskisella oli käytettävissä 18 pelaajaa ja muutama jäi vielä pöytäkirjan ulkopuolellekin. Debyytin JIlvekseen teki Konsta Laaksonen, joka kuitenkin tuli jalkavaivaisena pian vaihtoon. Myös maalivahti Matti Koskela palasi kotijoukkueen riveihin, mutta oli tällä kertaa penkkimiehenä.

Ensimmäisellä puoliskolla nähtiin yksi maali, kun kahdeksan minuutin kohdalla kotijoukkueen maalivahti Ville Järvinen nappasi häntä kohti lipuneen pallon hyppysiinsä. Tuomari Ali Moradi näki tilantee palautukseksi omalle maalivahdille ja vihelsi epäsuoran vapaapotkun n. viidestä metristä. JIlveksen muuri vuosi kuin Talvivaaran pato ja pallo oli verkossa. Maalin tekijä oli Keupan Markus Ilmarinen. Muutoin ensimmäisellä puoliskolla ei sanottavaa tapahtunut ja kummallakaan ei ollut maalipaikkoja.

Toiselle puoliskolle Koskinen suoritti kolme vaihtoa ja kentälle tulivat Tero Talvinen sekä Johannes ja Lassi Karjalainen. Puolisko alkoi kuitenkin murheellisissa merkeissä, kun 47 minuutin kohdalla JIlves teki oman maalin ja peli oli 0-2.

Kotijoukkueen takaa-ajon aloitti Johannes Karjalainen, joka 54. minuutilla pyöräytti kulman jälkitilanteesta itsensä maalin tekoon. Kylmää vettä tuli kuitenkin niskaan pian, kun Keupan kierteinen kulmuri lipsahti Järvisen käsistä ja Keupa pääsi tekemään kolmannen maalinsa tilanteeksi 1-3.

Loppu ottelusta oli sitten täysin JIlves-hallintaa. Miikka Juvenin kierteinen vapari ottelun 62. minuutilla tavoitti Joona Sinisalon pään ja Monni puski varmasti 2-3:een. Vaihdosta hyvän sisääntulon varoituksia lukuun ottamatta tehnyt Tero Talvinen rynni 88.minuutilla voimalla boxiin ja hänet kaadettiin. Moradi vihelsi oikeutetusti rangaistuspotkun ja Monni Sinisalo pamautti loppulukemiksi 3-3.

Tasuri sarjan kakkosen ja kolmosen välillä helpotti Kapa-51:n taivalta kohti kolmosta, kun se samaan aikaan voitti kotonaan Mustarastaat ja alkaa olla näin tavoittamattomissa. JIlves on kuitenkin tavoitteidensa mukaisesti sarjassa kolmantena ja kohtaa keskiviikkona Parin vieraissa.

Seuraava kotiottelu on Pallokentällä perjantaina 30.8.2013 klo19.00. Samana iltana vietetään Jämsänkoskella Kuuhullujen yötä, joten kulttuuri ja urheilu lyövät hienosti kättä. Tervetuloa