jalis2.jpg

Jalkapallo

Juha-Pekka Järvisen volley upotti PaRi 2:n

Kuusi junnua mukana, heistä neljä debytanttia!

 

Albert Luukko, Lassi Tukiainen, Luukas Hakola ja Leevi Tukiainen debytoivat JIlveksen edustusjoukkueessa. Lisäksi aiemmin yhdessä pelissä  mukana olleet Jonne Salokorpi ja Lassi Lehtinen pelasivat keskiviikon ottelussa nelosen piirisarjassa Palokassa Pari 2:a vastaan. Näiden nuorien pelaajien nimet tulevat tulevina vuosina entistä useammin esiin näissä peleistä kertovissa jutuissa. Jokainen nuorista pelaajista täytti paikkansa loistavasti.

Jilveksen 0-1 voittoon päättyneessä pelissä paras pelaaja oli kuitenkin Miikka Juven, jota keskikentällä säesti hyvin voittomaalin keskittänyt ja tällä haavaa viimeisen pelinsä JIlveksessä tehnyt Tuomas Iisteri. Tuomas antoi keskityksen, jonka J-P Järvinen tälläsi eurotyyliin suoraan ilmasta verkon perukoille. Maali tuli ottelun toisella puoliajalla. Ensimmäinen oli maaliton.

Parilla oli muutama hyvä maalintekopaikka, mutta kauden ensimmäisen ottelunsa JIlveksessä pelannut kokenut Matti Koskela torjui ne varmasti. Koskelan merkitys kasvoi myös pelinohjauksessa, varsinkin, kun kentällä oli JIlveksellä paljon myös nuoria pelaajia.

Ensi maanantaina JIlves kohtaa FC Kurdit Vehkalammella Jyväskylässä!

Edustus pelaa

 

         - 

       PE 3.5  KLO 18.30  PAUNU TEKONURMI

     EDUSTUS KIITTÄÄ FUTSAL KAUDEN KANNATUKSESTA:)

          

NAISET PELAA

 

   - 

       MA 29.4  KLO 19  PAUNU TEKONURMI

      NAISET/T19 KIITTÄÄ FUTSAL KAUDEN KANNATUKSESTA:)