Jalkapallo

Viime hetken rankkari pelasti LPK:lle pisteen!

JIlves kuittasi kevätkierroksen tappion vain 1-1 tasurilla!

Kaikki ainekset kotivoittoon olisivat olleet olemassa. JIlves sai otteluun parhaan rosterin, syyskierroksen voittamattomalta joukkueelta LPK:lta puuttui joitakin avainpelaajia ja pelaajavalmentaja Mikko Sorsakivikin oli estynyt tulemaan Pallokentän pyhättöön. Lisäksi JIlveksen valmentaja Jani Peltonen oli päättänyt yhdessä apuvalmentajan Jari Puroahon kanssa asettaa 3-4-3 peliyhdistelmän, joka olisi taannut hyökkäysvoittoisen taktiikan.

Ensimmäinen puoliaika oli hienoista JIlves-hallintaa, vaikka paras maalipaikka olikin LPK:lla, kun maalivahti Matti Koskela lipsautti keskityksen sormiensa yli. Epäonnekseen paikalle sännännyt LPK-pelaaja puski maaliin menossa olleen pallon yli maalin. Kotijoukkueen hallinnasta huolimatta ensimmäinen puoliaika oli maaliton.

Toisen puoliajan ensimmäinen puolisko oli JIlvekseltä varsin hermostunutta peliä ja hetken näytti siltä, että joku useista virheistä kostautuu. Ruuti oli kuitenkin varsin märkää vierasjoukkueellakin. 1-0 johtomaalin puski Valtteri Kallioniemi Miikka Juvenin vapaapotkusta. Ottelun loppuhetkillä ottelun erotuomari Aki Oinonen antoi vieraille heppoisesti rangaistuspotkun ja LPK tuli tasoihin. Ottelu päättyi 1-1- tasatulokseen.

Seuraava ja kauden viimeinen kotiottelu on JIlveksellä 13.9. HPP:a vastaan klo 18.00!