jalis4.jpg

Jalkapallo

FUTSALKAUSI LÄHESTYY!

Tässä joitain ohjeita!

 

Jokainen JIlveksen joukkue maksaa osallistumismaksun junnutilille ennen ilmoittautumista sarjaan!

Seuran yhteyshenkilö on edelleen Sami Kunnari!

Palloliiton Keski-Suomen piirin ohjeet, jotka ovat myös lähetetty joukkueiden yhteyshenkilöille:

Futsal –kaudelle 2013 – 2014 ilmoittautumiset sarjoihin käynnistyvät. Yksittäinen joukkue ei ilmoittaudu piiriin, vaan jokaisen seuran oma yhteyshenkilö ilmoittaa kaikki joukkueet kootusti sarjoihin!

 

Futsalin miesten Kakkoseen ilmoittautuminen päättyy 22.9.2013. Ilmoittautua voitte vastaamalla vapaamuotoisesti tähän sähköpostiin (viestiin myös joukkueenne yhteyshenkilön nimi, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite) tai sitten täyttämällä oheisen liitteenä olevan lomakkeen ja palauttamalla sen tähän sähköpostiin tai suoraan piirin toimistolle (myös tällä tavalla ilmoittautumalla joukkueen yhteyshenkilön nimi, matkapuhelin ja sähköpostiosoite lähetettävä tähän sähköpostiosoitteeseen).

Kaikkiin muihin piirin futsalsarjoihin, joissa pelataan mestaruudesta + aikuisten sarjat, ilmoittautuminen päättyy 30.9.2013 ja ilmoittautumisen voi tehdä vapaamuotoisesti tähän sähköpostiin tai täyttämällä oheisen liitteenä olevan lomakkeen. Joka tapauksessa kaikille sarjoihin ilmoittautuville joukkueille on ilmoitettava annettuihin viimeisiin ilmoittautumispäivämääriin mennessä myös kunkin joukkueen yhteyshenkilön nimi, matkapuhelin ja sähköpostiosoite.

Dn –ikäluokkiin ja sitä nuorempien sarjoihin ilmoittautuminen päättyy 28.10.2013 (myös näihin sarjoihin ilmoittautuessa joukkueelle ilmoitettava samalla yhteyshenkilön nimi, matkapuhelin ja sähköpostiosoite) ja ilmoittautumisen voi tehdä vapaamuotoisella sähköpostilla tai oheisen liitteenä olevan lomakkeen täyttämällä.

Sarjojen peliaikoihin on tullut hivenen muutoksia. Ne selviävät oheisesta liitteenä olevasta futsalin erillismääräyksistä. Tehokkaalle peliajalle siirtyvissä sarjoissa ottelun peliaika näyttää pienentyneen, mutta todellisuudessa otteluiden peliaika pysyy käytännössä samana kuin aiemminkin juoksevana aikana pelatessa.

B – D –ikäluokkien Futsalin Final Four –loppuotteluiden ajankohdat ovat seuraavat:

B-pojat ja –tytöt sekä C-pojat ja –tytöt 15.-16.2.2014 Jämsä

Cn-pojat ja –tytöt sekä D-pojat ja –tytöt 22.-23.3.2014 Laukaa

Jyväskylässä on alkavalla kaudella poissa käytöstä mm. Huhtaharjun koulun sali, joten otteluiden sijoittamisen kanssa tulee melkoisesti päänvaivaa. Otteluita sijoitellaan suurella todennäköisyydellä aiempaa enemmän Jyväskylän ulkopuolelle, joten mikäli seurallanne on käytettävissä ja varattavissa futsalturnauksille aikoja omasta kotisalistanne, niin ilmoittakaa siitä tähän sähköpostiin. Sarjat, joissa pelataan Final Four –loppuottelut sekä aikuisten sarjat käynnistyvät tämän vuoden puolella. Muut sarjat pelataan tammi – maaliskuun välisenä aikana.

Myös siihen tulee jokaisen sarjan kohdalla varautua, että sarjoja voidaan joutua yhdistämään (esim. viime vuosina C-tyttöjen ja Cn-tyttöjen sarja ollut yhdistetty). Mikäli näitä sarjojen yhdistämisiä joudutaan tekemään, niin ilmoitetuilta joukkueilta kysytään vielä erikseen suostumus pelaamiseen yhdistetyssä sarjassa, joten ilmoittakaa tässä vaiheessa seuranne joukkueet normaalisti niihin sarjoihin, joihin joukkueet ensisijaisesti ovat halukkaita osallistumaan.

Mika Järvinen

kilpailupäällikkö

SPL K-S PIIRI

Edustus pelaa

 

         - 

       PE 3.5  KLO 18.30  PAUNU TEKONURMI

     EDUSTUS KIITTÄÄ FUTSAL KAUDEN KANNATUKSESTA:)

          

NAISET PELAA

 

   - 

       MA 29.4  KLO 19  PAUNU TEKONURMI

      NAISET/T19 KIITTÄÄ FUTSAL KAUDEN KANNATUKSESTA:)