jalis2.jpg

Jalkapallo

JILVES PUNNERSI SARJAKAKKOSEKSI!

Mustarastas-JIlves 0-3!

 

Jämsänkosken Ilveksen edustus punnersi viimeisellä kierroksella viidenneltä sijalta toiseksi voitettuaan Mustarastaat Säynätsalon tekonurmella maalein 0-3. Nelosen piirisarjan voitti Kapa-51 Kangasniemeltä ja nousee kolmoseen. Viimeisellä kierroksella LPK hävisi nimenomaan Kapalle ja Keupa AC Soulsille ja Mustarastas siis JIlvekselle ja näin JIlves ohitti kaikki nämä kolme joukkuetta. JIlves keräsi 30 pistettä ja kolmanneksi sijoittunut LPK 29 pistettä.

http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_sarjatilanne_ja_ottelut_nayta.php?sarja_id=107115&piiri_id=100007

 

JIlveksen maalinteon aloitti jo parin minuutin jälkeen Olli Raiskio. Hän ampui pallon vaparista vastustamattomasti maalin yläkulmaan. Ensimmäisellä puoliskolla Mustarastailla oli toistakymmentä kulmapotkua ja muutama muukin vaarallinen tilanne, jotka mainiosti pelannut maalivahti Matti Koskela torjui. Samoin Hatem El Sayed puolustuksessa katkoi varmasti ja pelasi kauden parhaan pelinsä.

Toisella puoliskolla JIlveksen maalit tekivät Tatu Timosaari ja Lassi Karjalainen rangaistuspotkusta. Maaliin vaihdettu Ville Järvinen teki muutaman huippupelastuksen ja torjunnoilaan piti JIlveksen ottelussa niskan päällä.

JIlves-valmentaja Jani Peltonen oli huojentunut voitosta ja sopivasti menneet muut ottelut takasivat tavoitteeksi asetetun sijan kolmen joukossa. Sijoitus oli mannaa Jani Peltoselle, joka valmensi ensimmäisen kauden aikuisten joukkuetta, joka kahta pelaajaa lukuunottamatta muodostui jämsäläisistä ja koskelaisista miehistä. Heistä vielä suurin osa on iältään parinkymmenen tienoilla, joten tuleviin kausiin on syytä suhtautua toiveikkaasti.

Edustus pelaa

 

    VIPA/2    -   

       TI 7.5  KLO 19  VIHTAVUORI TN

     EDUSTUS KIITTÄÄ FUTSAL KAUDEN KANNATUKSESTA:)

          

NAISET PELAA

 

Petpet   -   

       PE 17.5  KLO 18:30 PETAJÄVESI TN

      NAISET/T19 KIITTÄÄ FUTSAL KAUDEN KANNATUKSESTA:)