jalis2.jpg

Jalkapallo

Kotivoitto yli 300 katsojan edessä

Upea, lämmin alkukesän ilta, jalkapallon seuraamiseen idyllinen Jämsänkosken Pallokenttä ja mikä merkittävintä: yli 300 katsojaa seuraamassa IV-divisioonan jalkapallo-ottelua. Ja vielä on todettava, että yleisön joukossa oli paljon nuoria kannustamassa nuorista pelaajista koostuvaa kotijoukkuetta. Siinä puitteet perjantai-illan tapahtumalle jämsäläisen jalkapalloilun perinteen ytimessä.

Ja kotijoukkue Ilves kiitti ja kumarsi, ja nappasi kauden ensimmäisessä kotiottelussa 3-2 voiton KeuPasta Keuruulta, ei vakuuttavasti, mutta kuitenkin. Samalla paikkakuntalaisista nuorista koostuva joukkue nousi sarjataulukossa toiseksi kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä heti puhtaan pelin joukkueen FCV II:n perään.

– Peli oli kieltämättä ajoin hermostunutta. Oliko sitten niin, että katsomon lukuisat tytöt saivat sen aikaan. Pallo poltti jaloissa, mikä näkyi huolimattomuusvirheinä, kommentoi Ilveksen valmennustiimin Petri Koskinen taiston tauottua. (Lue Risto Hakolan kirjoittama juttu kokonaisuudessaan maanantain Jämsän Seutu -lehdestä).

Edustus pelaa

 

         - 

       PE 3.5  KLO 18.30  PAUNU TEKONURMI

     EDUSTUS KIITTÄÄ FUTSAL KAUDEN KANNATUKSESTA:)

          

NAISET PELAA

 

   - 

       MA 29.4  KLO 19  PAUNU TEKONURMI

      NAISET/T19 KIITTÄÄ FUTSAL KAUDEN KANNATUKSESTA:)