0-2 Joona Sinisalo
1-2 Harjun Potku
2-2 Harjun Potku

Tasapeli maistui tappiolle

Jämsänkosken Ilveksen taival IV divisioonassa jatkui maanantain myöhäisillassa vieraspelillä BET II vastaan Jyväskylässä. Ottelu alkoi täydellisessä vierasjoukkueen hallinnassa ja jo 7 minuutin kohdalla Tero Talvinen siirsi JIlveksen 0-1 johtoon. Jatkoa seurasi pelin 11 minuutilla, kun Joona Sinisalo laukoi vapaapotkun aivan 16 metrin rajalta verkon perukoille. JIlves jatkoi painostustaan pelaten tämän kauden parasta peliään ja halliten kentän tapahtumia täydellisesti ja luoden puolenkymmentä hienoa maalipaikkaa, mutta tolppia lähemmäksi ei palloa saatu, joten tauolle mentiin JIlveksen 0-2 johdossa.

Toisen puoliajan alussa BET II sai kahdennentoista kenttäpelaajan avukseen, kun säätila muuttui entistä huonommaksi ja voimakkaaksi yltynyt vastatuuli aiheutti Ilveksen pelaajille suuria vaikeuksia pelin avaamiseen. Vastustaja hyödynsi sääolot hienosti ja teki kavennuksen – hieman paitsiolta haiskahtaneesta tilanteesta - heti toisen puoliajan alkuminuuteilla. Ilves yritti parhaansa mukaan rakentaa peliään, mutta kerta toisensa jälkeen avaukset leijailivat aivan eri paikkaan, mihin ne olivat tarkoitettu. BET II puolestaan jatkoi myötätuulessa painostustaan ja onnistui 72 peliminuutin kohdalla tasoittamaan pelin.

Tasoituksen jälkeen peli jälleen tasoittui ja Ilvekselläkin oli paikkansa ratkaista peli, mutta ensimmäisen puoliajan hurmosta ei enää saatu päälle. Toisen puoliajan paras paikka siunaantui, kun BET II:sen maalivahti otti alimpana pelaajana pallon käsiinsä rangaistusalueen ulkopuolella, mutta koko pelin epävarmasti tuominnut päätuomari ei uskaltanut ottaa ratkaisun avaimia itselleen tuomiten tilanteesta vain epäsuoran vapaapotkun, josta JIlves ei saanut rakennettua maalipaikkaa. Ottelu päättyi siis 2-2 tasalukemiin, joten JIlves jatkoi edelleen tappiotonta sarjaansa.

Seuraavana Ilveksellä on vuorossa kotiottelu, kun KaPa-51 Kangasniemeltä saapuu JIlveksen vieraaksi. Ottelu pelataan perjantaina 6.6.2014 klo 19.30 alkaen Jämsänkosken Pallokentällä.