Jalkapallo

JIlves jatkoi murskajaisia

Jämsänkosken Ilveksen edustusjoukkue jatkoi siitä mihin edellisessä ottelussa jäätiin ja antoi todella kuumaa kyytiä FC Blackbirdin kakkosjoukkueelle helteisellä Pallokentällä. Ilveksen maalinteon aloitti pelin 12 minuutilla joukkueen kapteeni Jarmo Mäkelä, kun hän puski Miikka Juvenin antaman kierteisen kulmapotkun maaliin. Viittä minuuttia myöhemmin oli vuorossa Johannes Karjalainen, joka ohjasi tällä kertaa Miikka Juvenin matalan vapaapotkun verkon perukoille.

Ottelun seuraava maali nähtiin 38 minuutin kohdalla – asialla oli taas Johannes Karjalainen, joka upealla kaukolaukauksella siirsi kotijoukkueen jo 3-0 johtoon. Vielä ennen puoliaikaa Johanneksen kaksoisveli Lassi Karjalainen kaunisteli taukotilanteeksi 4-0. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli siis täydellistä Ilveksen hallintaa, mutta vierasjoukkueen puolustukseksi pitää mainita, että he olivat saapuneet Jämsänkoskelle ilman ainoatakaan vaihtopelaajaa, eikä heillä sen kummemmin ollut matkassa huoltajia eikä joukkueenjohtoa, ja valmentajakin joutui pelaamaan kentällä täydet minuutit.

Toinen puoliaika ehti vanheta vain nelisen minuuttia, ja Miikka Juven siirsi upealla kierteisellä kaukolaukauksella kotijoukkueen 5-0 johtoon. Jatkoa seurasi neljä minuuttia myöhemmin Lassi Karjalaisen laukoessa tarkalla alanurkkalaukauksella joukkueensa 6-0 johtoon. Vain pari minuuttia myöhemmin puolestaan Joonas Laaksonen puski aivan vapaasti Miikka Juvenin antaman kulmurin tyhjään maaliin. Loppunumeroiksi 9-0 kaunisteli kolmen minuutin sisällä Valtteri Kallioniemi kahdella maalillaan. Kymmeneskin maali oli todella lähellä, kun vaihdosta peliin mukaan tullut Jean-Babtiste Baillieul laukoi pallon kuudestatoista metristä vastustajan maalin ylärimaan. Kotijoukkue käytti pelissä kaikki vaihtomahdollisuutensa, joten myös joukkueen yksi kolmesta maalivahdista (Ville Järvinen) pääsi kokeilemaan, miltä kenttäpelaajan rooli tuntuu - hyvällä menestyksellä!

Ilves siirtyi voitollaan sarjataulukossa jo kolmanneksi vain kaksi pistettä sarjaa johtavaa FCV II perässä. Seuraava edustusjoukkueen kotiottelu pelataan Pallokentällä keskiviikkona 30.7.2014 klo 19 alkaen, jolloin vieraaksi saapuu FCK Jyväskylästä.