jalis.jpg

Uutiset

Kausikortit ja huivit myynnissä!

Kausikortit ja kaulaliinat myyntiin!


JIlveksen kauden 2015 kotiotteluiden kausikortit ovat nyt myynnissä Jämsänkosken Nesteellä ja Timo Siitosen Kotipizzassa. Kausikortin hinta on 35€.

Voit myös tilata kausikortin kotiisi. Maksettuasi summan JIlveksen tilille tilinumero FI3045112020035747, laita tekstiviesti Ranelle 0405284198 tai Pörrille 0405096138. Toimitamme kausarin ilmoittamaasi osoitteeseen.

Jos haluat hankkia JIlves-huivin samalla kausikortin kanssa, hinta on 50 euroa. Pelkkä huivi 20 euroa.

Pallokentällä nähdään!

 

Kausikortin kuvassa on onnellisen näköisiä seppiä, mutta miten he tähän näin päätyivät? Lue alla olevasta kertomuksesta kuinka matkanteko sujui ennen vanhaa.

Lauantaiaamu koitti Jämsänkoskella syksyinen harmaana, mutta ilmassa oli jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Yhdessä jos toisessa mökissä täydennettiin eväslaukkujen sisältöä ja valmistauduttiin koko päivän piknikille: Jalkapallo-otteluun Kotkassa. Kaksi bussilastillista kannattajia ynnä lukuisia omin neuvoin kulkevia keskittyi kuka milläkin tavalla tärkeään tapahtumaan, olihan kyseessä paikallisen Ilveksen nousu II-divisioonaan.

Hiljaisin ryhmä taisi olla se parinkymmenen miehenpuoleinen joukko, joka puoli yhdeksän aikaan kookontui Myllymäen Ilves-hallille nauttimaan tukevaa aamiaista, minkä voimalla päivän koitoksesta tuli selviytyä. Ilveksen edustusjoukkue valmistautui näin viimeiseen koitokseen.

Kun puurot oli syöty, joukkue siirtyi perinteikkääseen Ilves bussiin, jonka Salinin ”Eikka” oli ajanut tallista pihamaalle. Ja aikataulun mukaisesti, kello 9, alkoi matkantekoa kohti Karhulaa. Pelaajat hakeutuivat tutuille paikoilleen, suurempi ryhmä auton takaosaan ja toinen etupäähän. Kun Jämsästä vielä saadaan Peräsen Harri kyytiin, onkin ”Uno-rinki” koossa ja kauden viimeinen korttikamppailu saattaa alkaa. Huoltaja ”Elmo”, ”Pide” Västinen, ”Hyrrä” Peränen, kippari ”Niksu” ja ”Birdie” Lintunen häärivät innokkaimpina korttihaina ja valmistautuminen tärkeään otteluun sujuu näin leppoisan traditionaalisissa merkeissä. Maalivahdit, ”Ile" Eloranta, Mika Peltonen ja ”Timppa” Siitonen keskustelevat ”ammattitermein ja antavat hekin panoksensa peliin. Lindholmin Simo tyytyy kuuntelemaan muiden tilannekatsauksia ja hoitelee Piden avustuksella stereoista ilmoille päivän Eppunormaali-annokset. Takapään musiikkimaku ei saa etupenkkiläisten kannatusta, vaan Hakalan ”Pepen”, ”Jukero” Leppäsen ja ”Archie” Sundin, muodostama kuoro, tosin liian vaisuääninen tehotakseen, ehdottelee tiskijukan tai ainakin kasetin vaihdosta.

Nukuttaa, Jututtaa...

Lajos Godan vaikuttaa onnelisen välinpitämättömältä ympärillään kuuluvasta kohusta ja ottaa välillä torkut kolmen penkin systeemiä hyväksi käyttäen. Padasjoen paikkeilla hivuttautuu Lasse Sneck kärkiryhmään ja alkaa Räsäs-Maken kanssa parantamaan jalkapallomaailmaa. Nuoremmille heidän takavuosien muistelonsa ovat vähän vaikeaselkoisia, mutta aina sitä vanhojen partojen joukossa jotain oppii, kun pitää korvat höröllään. Lajos innostuu jossain vaiheessa tavailemaan ”iltistä”, muttei pääse alkua pidemmälle ilman Jukeron asiantuntevaa tulkkausta.

Lahteen asti nytkytellään suht`virkeinä, mutta sen jälkeen bussin tunnelma muuttuu uniseksi. Keskittyminen lienee alkanut. Ensinmäinen pysäkki on Anjalankoski, missä poiketaan kahville ja virutellaan puutuneita jäseniä. Varttitunnin paussi kunnes alkaa viimeinen pitkä suora ennen määränpäätä.

Karhulaan saavutaan hyvissä ajoin, puolitoista tuntia ennen h-hetkeä. Kamat pukukoppiin - kun se ensin löytyi - sitten ihastelemaan Keskuskentän erinomaisenkuntoista nurmimattoa. Räsäs-Make väittää kivenkovaan kentän olevan alimittainen - ja häviää vetonsa (myöhemmin suoritetun tarkastuksen jälkeen).

Kun peliin on aikaa tunti, porukka kokoontuu pukukoppiin pitämään viimeisen palaverin tällä kaudella. Näin uskotaan. Martti antaa pojille yksityiskohtaiset ohjeet kunkin tehtävästä kentällä ja pysyy loppuun asti kannassaan: Puolustamalla ei peliä voiteta, maaleja yritetään nytkin, vaikka tasapelikin riittäisi.

Loppu onkin jo kaikille tuttu: Peli pelattiin ja voitettiin, nousua juhlittiin hillityin riemunkiljahduksin ja kotimatkalle päästiin aivan aikataulun mukaan, tasan kaksi tuntia pelin alkamisen jälkeen. Kurnivin vatsoin suunnattiin ensin ruokailemaan Kuusankoskelle ja heitettiin hyvästit valmentajalle Kouvolan asemalla. Mitä sen jälkeen tapahtui, onkin jo uuden matkakertomuksen aihe...

Juttu on kopio Koillis-Hämeestä. Toimittaja ei ole tiedossa, kiitos kuitenkin :) Osta kausikortti hintaan 35€/kpl ja samalla tuet paikallista seuraa!

 

  logo la pipe   umbroUPM Neste Jämsänkoski Koskentie TK logo Colour 2       http://www.jamsankiinteistonhuolto.fi/images/logot/jamsankiinteistonhuolto.png     Aiheeseen liittyvä kuvakuva cittari 2gutz logo             

 KeskimaaLogo