jalis2.jpg

Uutiset

KINGS SC PAREMPI PALLOKENTÄLLÄ 0-2

JIlves jatkaa kuudessa pisteessä!

Jämsänkosken Ilveksen jalkapallon edustusjoukkueen kausi jatkui kotitappiolla Kings SC:lle pallokentällä keskiviikkoiltana pelatussa ottelussa. Ilves hävisi ottelun 0-2 (0-1).

Ottelun alku näytti lupaavalta ja ensimmäisen 20 minuuttia pallonhallinta oli kotijoukkueella. Tähän osaltaan auttoi Kingsien äärimmäisen varovainen ja puolustusvoittoinen ottelun avaustaktiikka. Pallonhallinnasta huolimatta JIlves ei saanut kuin yhden vaarallisen tilanteen, kun Saigou Jabangin laukaus suuntautui muutaman pallonmitan ohi maalin.

20 min jälkeen Kings nosti prässiä ja sai otteen ja hallinnan pelistä. Kingsille tuli useampia vaarallisia kulmatilanteita, jotka annettiin kovina ja kierteisinä JIlves maalin edustalle. Vain viimeistelijöiden taitamattomuus piti kotijoukkueen maalin puhtaana. 40 min kohdalla Kings hyökkäsi oikealta ja keskitys kimpoili kuudentoista kulmalle josta kierteiset kulmatkin antanut Lauri Mielonen ampui pallon maalin nurkkaan ohi Jani Järven. Puoliajalle lähdettiin siis 0-1 tappioasemasta.

Toisen puoliskon alkuhetkillä Ilveksen Janne Kosunen loukkasi polveansa ja hänen tilalleen tuli Joakim Särkivuori. Särkivuori toikin peliin uutta virtaa ja hänen jalastaan nähtiin muutama nopea ja kaivattu vapauttava hyökkäyssuuntaan lähtenyt syöttö.

Näennäisesti JIlves hallitsi toista puoliskoa, mutta kovin vaarallisia tilanteita ei ollut. Aivan loppuhetkillä yksi JIlveksen tulinen laukaus meinasi päästä Kings maalivahdin längistä sisään. Ja sitten ottelun viimeisellä sekunnilla Ilveksen panostaessa kaiken tasoitukseen pääsi Kings-pelaaja karvaamaan pallon ja ohitti Jani Järven. Samalla hetkellä erotuomari Martti Melin puhalsi ottelun päättyneeksi. Lopputulos 0-2.

JIlves on nyt pelannut kahdeksan ottelua. Niistä neljä on hävitty selkeästi ennalta paremmille joukkueille. Neljästä ennalta tasaväkisestä ottelusta kaksi on voitettu ja kaksi viimeistä hävitty. JIlveksen selkeä ongelma on hidas hyökkäyksiin lähtö ja sen myötä niiden ennalta-arvattavuus. Vastustaja pystyy asettelemaan puolustuksensa kuntoon ja JIlves ei käytännössä pääse kuudentoista sisään tai edes siihen lähelle montaa kertaa ottelun aikana, josta voisi maaleja sitten tehdä tai saada vaarallisia erikoistilanteita. Vapaapotkukeskitykset ja kulmapotkut sitten ovat putoavia lehtiä, joista ei helposti pääse maalia liippaamaan. Joensuussa puolitoista viikkoa sitten nähtiin yksi kova ja kierteinen vapari ja siitä tulikin sen ottelun ainoa JIlves-maali, taitoa tällaisiin kyllä löytyisi.

Lähellä onnistumista ollaan ja se tulee varmasti, kun uskotaan omiin kykyihin, ja hyökkäyksiin otteluiden aikana saadaan variaatioita.

 

Seuraava kotipeli on 1.7. klo 19.00 Pallokentällä. Vastaan asettuu Villiketut Jyväskylästä.

 

Turvallista juhannusta kaikille!

Toivoo: ”Suihkuvahti"

 

  logo la pipe   umbroUPM Neste Jämsänkoski Koskentie TK logo Colour 2       http://www.jamsankiinteistonhuolto.fi/images/logot/jamsankiinteistonhuolto.png     Aiheeseen liittyvä kuvakuva cittari 2gutz logo             

 KeskimaaLogo