jalis.jpg

Pallokoulu

PALLOKOULU 2021

PALLOKOULU TULEE TAAS!!!

Jämsänkosken Ilveksen ja Palloliiton Huuhkajat ja Helmarit -jalkapallokoulu tytöille ja pojille järjesteään kesällä 2021.

Eikö jalkapallo ole tuttu harrastus? Tahdotko päästä kokeilemaan helposti olisiko tässä juuri sinulle sopiva laji?
Tule mukaan Ilveksen järjestämään jalkapallokouluun. Koulussa leikimme, pelaamme ja tutustumme jalkapallon saloihin mukavassa ja kannustavassa porukassa.

Koulua ohjaavat vastuuohjaajien lisäksi Ilveksen juniori-pelaajat parista vanhemmasta ikäluokasta vapaaehtoisten vanhempien toimiessa apusiliminä

Toimintaan voi osallistua sekä tytöt että pojat ikään juurikaan tuijottamatta. Kunhan lapsi osaa toimia ryhmässä, mutta ei ehkä vielä halua lähteä joukkuetoimintaan. Nuorimmat osallistujat ovat olleet 5-vuotiaita ja vanhimmat 12-vuotiaita.

Jalkapallokoulu pidetään kerran viikossa keskiviikkoisin kello 18.00-19.30 Jämsänkosken Oinaalan urheilukentällä. Pallokoulu alkaa 16.6. ja kestää koko kesän. 

Toiminta on maksutonta.

Kesän pallokouluun ilmoittautuminen on päättynyt. Voit kysellä jälki-ilmoittautumista suoraan Grassroots -vastaavalta jilves.grassroots[ät]gmail.com

Jämsänkosken Ilves ei vakuuta tapahtumaan osallistujia.

Varustepaketit on tilattu ja niiden toimitusaika on noin kolme viikkoa. Paketit toimitetaan tilanneille Jalkapallokoulun vuorolla.
stadium futiskoulupaketit 0 

 

  logo la pipe   umbroUPM Neste Jämsänkoski Koskentie TK logo Colour 2     kuva cittari 2gutz logo qvUCSGM0