jalis.jpg

Info

Info

Pallojaostolla on voimassa oleva varustesopimus Sultrade Oy:n kanssa. Sopimukseen kuuluu, että asusteet ja jalkapalloon kuuluvat varusteet hankitaan Sportia Jämsästä (Säterintie 1, 42100 Jämsä) Täältä voi katsella tuotteita:  UMBRO/SELECT

Pallojaosto kerää juniorijoukkueilta toimintamaksun 25€ / pelaaja. Aikuisten joukkueille maksu on suurempi. Toimintamaksut maksetaan ensin oman joukkueen tilille, josta rahastonhoitaja tilittää ne yhtenä maksuna junioritilille (tilinumero alla). Maksut on maksettava huhtikuun loppuun mennessä. 

Toimintamaksuilla katetaan osa Pallojaoston erilaisista kuluista. Näitä ovat esim. Palloliiton jäsenmaksu, kotisivujen ylläpito, tilitoimiston maksut sekä mahdolliset lehti-ilmoitukset, varusteita, valmetajakoulutukset ja palkitsemiset.

JIlveksen jäsenmaksu on 15€ / hlö tai 30€ / perhe. Jäsenmaksu maksetaan vain yhteen jaostoon (=useampia lajeja harrastavat maksavat vain yhdelle jaostolle). Kaikki maksavat jäsenmaksun joukkueensa omalle tilille, josta rahastonhoitaja tilittää ne yhtenä maksuna alla olevalle junioritilille huhtikuun loppuun mennessä.

Lisäksi joukkueet toimittavat jäsenluettelon (= jäsenmaksun maksaneista) seuran junioritilin vastaavalle(Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) huhtikuun loppuun mennessä.

 

Pallojaoston junioritili: OP FI73 5091 0320 1151 15 

 

MUISTAKAA, ETTÄ PELIPASSIT OVAT VOIMASSA NYKYISIN KALENTERIVUODEN ELI 1.1-31.12!

 

 

 

 

  

  logo la pipe   umbroUPM Neste Jämsänkoski Koskentie TK logo Colour 2     kuva cittari 2gutz logo qvUCSGM0