Harjoituspelit

Harjoituspelit  2011:

HPP-ILVES 9.10.2011 klo 15 Keuruun tekonurmi. LÄHTÖ klo 13 neste.

TULOS: 3-13

Maalintekijät: Lassi 3 , Elias 3 , Mikael 2 , Riku , Miika , Pyry , Joakim , Atte Puronaho

KIITOS OP ja HPP syksyisestä pelin järjestämisestä!!

Harkkapeli PETPET-ILVES  9.5 Maanantaina klo 18-19.30   LÄHTÖ klo 16.30 neste. TULOS: 0-2  Maalit: Marko "Rooni" Vendla  joka oli mukana poisjääntien johdosta.KIITOS MARKO kun tulit!!

Saimme kun saimme sitten mukaan iskukykyisen joukkueen. Valmennusjohdolla oli harmaita hiuksia pelipäivän aamuna, koska useita peruutuksia tuli viime hetkellä. Onnexi apun saimme Janin maaliin, "Roonin" kärkeen sekä Masen topparixi,  Mikko N. ja  Juhis joita voimme käyttää kaikilla pelipaikoilla. Kiitos Poijaat!!! Vahvistuksena oli myös Vate (B-juniori), jota jo useasti olemme käyttäneet apuna, ja peli sujui hienosti ja hyvällä luottamuksella.

A-pojista mukana, Matti, Mikael, Miika, Joel, Pyry, Joakim (B-juniori), Mikko L (B-juniori), Elias, ja Untac.

Pelin alku oli tyypilliseen tapaan sekalaista potkimista sinne tänne molemmilta joukkueilta. Pelin painopiste oli kuitenkin selkeästi vastustajan kenttäpuoliskolla, kuitenkaan emme saaneet luotua paikkoja. Alusta asti Mase ja Joel ja Juhis näyttivät miten topparit hoitavat hommansa, joten vastustajan yritykset lähennellä estettiin, Matti ja Mikko L. laitapakkeina tekivät myös 100% työtä . Puolustuslinja pelasi siis aivan upeaa jalkapalloa.

Keskikentällä pelasivat Joakim, Mikael, Elias, Untac sekä Mikko N, Vate, Juhis. Kaikki pelaajat pelasivat oman paikkansa hyvin. Ehkä Mikaelin  taistelu "leijonan lailla" oli keskikentän parasta antia sillä osastolla muita mitenkään väheksymättä. Joakimin upeat kulmat olivat hienoa nähtävää ja niistä pääsi ahne maalitykki Rooni tekemään kaksi upeaa puskumaalia!!!!

Kärjessä siis pelasi Rooni, Miika, Vate, Joel, Pyry. Hienoja suorituksia kaikilta ja kun koko joukkue pelasi hyvää joukkuepeliä niin 2-0 voitto oli ansaittu. Wink

MA 25.4 klo 18 HPP-ILVES/A  Keuruun tekonurmi.Lähtö klo 16

TULOS: 1-6 (0-4) Maalit: Johannes 4  Miika 2

16.4 La Tervaturnaus Keuruulla

Otteluohjelma:

KLO 12  Valo-Ilves/2  1-0  (rp)

KLO 14 ILVES/2- HPP    5-0   Riku,Johannes,Miika,Marko Vendla,Juha-Pekka Järvinen

Sijoitusottelut klo 16   ILVES-FC ATOMIT   1-1  Rooni,  RP JLK  ILVES VOITTI PRONSSIA

-------------------------------------------------------------------------------

20.2 SU klo 12.45-14.30 ILVES/B1-JILVES 4-0(2-0) Tampere,Pirkkahallin C-kenttä.  Lähtö Neste J-koski klo 10.30

13 ukkoo mukana A:sta ja B:stä. Alku hakemista taas isolla kentällä syksyn jlk.Ilveksen nopeat hyökkääjät sai hyviä hyökkäyksiä meidän maalille mutta puolustus piti hyvin ja viimeistelyt meni seinille.Eka maali tuli vasta eka puoliajan puolivälin jlk.Pallo pomppasi ylähirrestä vastustajalle joka veti etukulmasta sisään.Toinen maali ennen puoliaikaa.Eka puoliajalla syötöt ei meinannu löytää omia millään??Toisella puoliajalla vastustaja sai rankkarin heti alussa ja laittoi sen sisään.Vastustaja teki vielä yhden. Meillä peli alkoi kulkea paremmin toisella puoliajalla, Joel veti 1 hyvän vedon,2m ohi.Rikulla hyvä paikka mutta pieni aikailu ja vast ehti väliin.Oton veto otti kimmokkeen vastustajan päästä ja nosti palloa kohti takakulmaa mutta MV oli hereillä ja torjui hienosti. Henkka torjui maalissa kuitenkin hyvin kaikki torjuttavat pallot.Avauksiin vielä keskityttävä!! Joxu taisteli/jaksoi hyvin vaikka oli vielä lääkekuuri päällä.Mixulla painoi vähän jaloissa edarin edellis iltainen peli mutta kunto näyttää kestävän.Bussi koskella 02.30yöllä. Antto ja Matti puolusti myös hyvin.Uskoisin että kun seuraava ison kentän peli on,myös peli kulkee erilailla.

Meiltä oli pois 7 pelaajaa.  Miikan nivelsiteet venähtäneet pahasti mutta miehen tuntien uskon että kuntoutuu nopeassa tahdissa!

6.3 SU Jilves-Hirsilän pyrkivä(Orivesi) 14 - 4 ,futsal harkkapeli   KLO 16.30-  MÄNTYKALLIO

4 erää pelattiin ja mukavaa kun tulee uusia joukkueita vastaan!! Kiitos Hirsilälle pelista ja otetaan uusiksi Orivedellä kun sovitaan ajankohta.

13.3 SU   Blackbird/A - JIlves/A 3-2(2-1) Vehkalampi klo 18-

Maalit: Elias Vesterinen ja Joel Alkila

Tasaista vääntöä.Tehtiin pari muutakin maalia mutta tilanteissa oli paitsio.Tosin viimeisin ehkä ei kun Elias oli paitsio asemassa mutta ei pelannut ja Miika laittoi päällä maaliin,No Tuomari kuitenkin päättää ja Hyvin muuten puhaltikin pelin.Ajoi ulos yhden BB pelaajan kun otti turhan kovaa muutaman kerran eikä uskonut varoittelua.Tosin uusi kaveri tuli tilalle?Hyvässä hengessä pelattiin kun oli harkkapeli kyseessä niin samapa tuo vaikka norm pelataan vajaalla.Ukkoja taas muutama pois ja KIITOS KIRRELLE että lähti mukaan peliin.Samoin Mikko Niemelä lähti vaikka on vielä toipilas.Miika koitti miten nilkka alkaa kestää pehmeällä alustalla,ok mutta varovasti edetään kuntoutuksen kanssa.Pelasi toisella puoliajalla tovin "varovasti". Untac täydet minuutit oikealla pakkina ja iso plussa pelistä uudessa paikassa.BB eka maali oli kommunikaation puute ja BB pääsi rankaisemaan.Matti,Antto ja Mikko hoiteli alakerran ihan hienosti.Henkka torjui taas muutaman läpiajo torjunnan mallikkaasti. Avauksia treenattava lisää!Meidän eka maali: Kirre heitti keskityksen boxiin,Mixu jatkoi päällä ja Elias puski sisään.Toisen Joel pisti sisään hienosti sijoittamalla etukulmasta!

Paljon parempaa peliä jo verratttuna TRE peliin. Jatkamme tästä...Lisää harkkapelejä täytyy saada!!

Kuvia menneiltä vuosilta

Näytä kuva alkuperäisessä koossa
Hopeamitalistit Tigersturnauksesta Seinäjoelta 2006. Haka vei turnausvoiton. Taakse jäi Inter, TP-Seinäjoki, Jaro, jne.
19348_108939462449461_100000002229067_233957_1111044_nPoijjaat Mikkelissä turnauksessa 2004
19348_108941435782597_100000002229067_234081_1892598_n
19348_108938389116235_100000002229067_233907_4422381_n"tupakkitauko ja kortinpeluu"
19348_108940929115981_100000002229067_234062_213606_nAhvenanmalla 2005

Auracupissa 2007. Tuomas, Joel, Taneli, Lassi, Jyrki, Johannes, Henri, Samu
Mikael,Riku ja Vesa

Auracupissa Turussa 2007.Poijjaat pelien välissä orrella...
Pirjo Hirvelälle KIITOS kuvista!

Elias, Matti, Mikael, Untac, Lari, Antto ja Tuomas
Rankkarikisassa Mikael
2009 Joukkuekuva
Joukkuekuva Hämeenlinnassa 13.2.2010  Pelissä HJS/valk-ILVES 1-5.

Maalit: Einari ja Miika 2 , Joakim 1.
Piiri pieni pyörii,,,,,,,KEU KEU. Poijjaat tsemppaa ennen peliä.

A II A-Pojat Kolmonen / Tampereen piiri

JIlves - HirPy 5-1   Maalit: Elias 2, Miika, Johannes, Valtteri "Vate" Kallioniemi

NePa - JIlves 3-3    Maalit: Mikael, Elias, Johannes

HirPy - JIlves 2-6   Maalit: Miika 3, Joakim, Antto, Johannes

JIlves - NePa 3-0    Maalit: Johannes, Vate, Elias  `

NePa - JIlves 3-3   Maalit: Vate 2, Jyrki

JIlves - HirPy 6-0   Maalit: (oma maali), Pyry, Lari, Miika, Vate, Jyrki