cometspark.jpg

Tekonurmi

Kestävää palloilua nurmivarmalla kentällä

Tehdään yhdessä tekonurmi!
Tervetuloa tukemaan hanketta.
Tekonurmen rakentaminen aloitetaan keväällä 2022.

Hakemuksemme pohjalta ELY-keskus on hyväksynyt hankkeemme rahoitettavien joukkoon. Hankkeen toteutuminen edellyttää rahoituksen omavastuun osuuden keräämistä. Omarahoitus on 25 % hankkeen arvosta, mikä tarkoittaa huomattavaa tukea yrityksiltä ja asukkailta. Tämä on ainutkertainen tapa mahdollistaa yhteisen haaveen toteutus.

Rakennamme tekonurmikentän osaksi Paunun urheilupuiston palveluja. Kentän myötä nuoremme ja lapsemme saavat monipuolisemmat puitteet harrastaa ja pidemmän harjoittelukauden. Yhteinen viihtyvyys ja terveys lisääntyvät.

Lahjoituksia odotamme Jämsänkosken Ilves ry:n hankekohtaiselle pankkitilille FI78 5091 0320 1845 74. Rahankeräysluvan numero on RA/2020/462. Kohdistamme kullekin 50 eurolle kentästä tukineliömetrin. Yritysten kanssa keskustellemme mielellään tästä ainutkertaisesta hankkeesta, näkyvyydestä ja rahoitustarpeista. Näkyvyys voi olla esimerkiksi koko kentän, maalialueen, keskiympyrän, kulmalipun tai muun alueen nimessä. Kentän valmistuttua tukijat julkaistaan tuenmäärän mukaisessa järjestyksessä kentällä.

Tukijat ja eurot osoittavat yhteistä sitoutumistamme.. Lahjoitukset käytetään tekonurmikentän rakentamisen omavastuuseen (25%) ja mahdollinen ylijäävä määrä käytetään pelaajien harjoitteluvälineisiin ja asuihin. Rahoitusta kerätään hankkeen toteutuksen eli vuoden 2022 loppuun asti.

Näin merkitset nimikköneliösi käytännössä:
- maksa edellä mainitulle tilille kustakin neliöstä 50 €
- laita viestikenttään nimesi – mikäli et halua nimeäsi näkyville, laita jatkoksi ”nimi ei julkisuuteen”.
Hankkeen aikana lahjoittajien nimet julkaistaan seuran nettisivuilla.

Yhteydet ja lisätietoja: Lotta Ahola 040 756 8206

Hankkeen esitteen pdf formaatissa voit ladata tästä.

Kuvat: HESTI.FI