cometspark.jpg

Ajankohtaista

Olethan mukana pidentämässä kesää!

Tehdään yhdessä tekonurmi. Haemme nyt hankkeelle tukijoita. Tekonurmi rakennetaan kesällä 2021.

Rakennamme tekonurmen urheilupuistoon, jossa on valmiina jäähalli, urheilukenttä, huoltorakennukset, koulut ja parkkialueet. Tuloksena nuoremme ja lapsemme saavat monipuolisemmat puitteet ja pidemmän jalkapallokauden. Yhteinen viihtyvyys ja terveys kaupungissamme lisääntyvät.

Rakentamisen omarahoitus 25 % tarkoittaa huomattavaa tukea paikallisilta yrityksiltä ja asukkailta lähes miljoonan projektille. Todistetaan yhdessä maineemme jalkapallopitäjänä todeksi.

Lahjoituksia saa jo nyt maksaa Jämsänkosken Ilves ry:n hankekohtaiselle pankkitilille FI78 5091 0320 1845 74. Rahankeräysluvan numero on RA/2020/462. Yritysten kanssa keskustellemme tästä ainutkertaisesta hankkeesta, rahoitustarpeesta ja näkyvyydestä mielellään kasvokkain. Näkyvyys voi olla esimerkiksi kentän, maalialueen, keskiympyrän tai kulmalipun nimessä. Henkilöiden ja perheiden antamat tuet muunnamme 50 € portain neliömetreiksi. Kentän valmistuttua tukijoiden nimet julkaistaan tuenmäärän mukaisessa järjestyksessä kentällä. 

Teemme uuden hakemuksen ELY:lle syyskuussa 2020. Tähän mennessä kerätty omavastuu ja tukijoiden määrä osoittaa yhteistä sitoutumistamme. Jos lahjoittaja haluaa odottaa hankkeen ELY-hyväksyntää, voi hän nyt ilmoittaa tukisumman, jonka maksaa hankkeen toteutuessa. Toisaalta palautamme yli 500 €:n tukimaksut ennen vuoden 2020 loppua mikäli hanke ei toteudu. Lahjoitukset käytetään tekonurmikentän rakentamisen omavastuuseen (25%) ja mahdollinen ylijäävä määrä käytetään pelaajien harjoitteluvälineisiin ja asuihin. Rahoitusta kerätään hankkeen toteutuksen eli vuoden 2021 loppuun asti.

Yhteydet ja lisätietoja: Lotta Ahola 040 756 8206

Hankkeen esitteen pdf formaatissa voit ladata tästä.

Kuvat: HESTI.FI