Frozen_1919x401.jpg

Playmakers

UEFA Playmakers

Seuramme on mukana toteuttamassa 5-8 vuotiaille tytöille suunnattua UEFA Playmakers -ohjelmaa. Ohjelma käynnistyi Suomessa keväällä 2021 usealla eri paikkakunnalla ja Ilves on nyt mukana toista kertaa. UEFA Playmakers -ohjelman kautta Jämsänkosken Ilves haluaa tarjota nuorille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua jalkapalloon harrastuksena. 


Mitä?

Monille lapsille tutun Disney -tarinan kautta tytöt pääsevät tutustumaan jalkapalloon ja seikkailemaan yhdessä mukaansa tempaavan toiminnan lumoamana! UEFA Playmakers -harjoituksissa liikunnallisia-, henkisiä-, sosiaalisia -ja jalkapallotaitoja opetellaan yhdessä Jämsänkosken Ilveksen koulutettujen UEFA Playmakers -ohjaajien kanssa ja heidän avustuksellaan. Toiminnan rakenne ja sisällöt on suunniteltu lasten näkökulmasta tarinankerronnan ja seikkailun keinoin. Harjoituksissa kehitetään monipuolisesti pienten lasten liikunnallisia taitoja jalkapalloa unohtamatta.

UEFA Playmakers -harjoituksissa pidetään hauskaa yhdessä, innostetaan ja innostutaan, opetellaan kavereiden kannustamista ja iloitaan omista, sekä myös kavereiden onnistumisista! Toiminnan tavoitteena on viedä jalkapallon ilosanomaa pienille tytöille, sekä rohkaista heitä jatkamaan mukaan lajin pariin ja varsinaiseen tyttöjen omaan joukkuetoimintaan!

Osallistuminen UEFA Playmakers -ohjelmaan luo parhaimmillaan kestävän pohjan ja kipinän vuosia kestävälle liikunnalliselle harrastukselle yhdessä uusien kavereiden kanssa, missä jokaisella tytöllä on mahdollisuus kehittyä edelleen, oppia uutta ja saada ennen kaikkea lisää rohkeutta sekä itsevarmuutta koko elämää varten.

Ja koska yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja videossa kuvia on monta sekunnissa, käy ihmeessä katsomassa innostava video toiminnasta UEFAn tai Palloliiton Playmakers-sivustolta.


Milloin?

Ohjelma toteutetaan kahtena erillisenä kahdeksan viikon osiona: ensimmäinen alkukesällä ja toinen loppukesällä. Näin perheet voivat osallistua siihen osioon, joka heille sopii paremmin.

Ensimmäinen toteutus keskiviikkoisin 17.5. - 5.7. Oinaalan kentällä kello 18:30 - 19:15.

Jälkimmäinen toteutus keskiviikkoisin 12.7. - 30.8. Oinaalan kentällä kello 18:30 - 19:15..


Tule mukaan

Kesän 2023 ilmoittautuminen on avattu osoitteessa https://jilves.myclub.fi/flow/courses/public 


Yhteystiedot

Helmi-Lotta Ahola

Grassroots vastaava
jilves.grassroots(at)gmail.com

Frozen 1200x628