jalis2.jpg

Ajankohtaista

Stadium yhteistyö

Jämsänkosken Ilveksen pallojaosto on solminut yhteistyösopimuksen Stadiumin kanssa ja on mukana Stadium Team Sales konseptissa.

Stadiumin missio on innostaa kaikkia ihmisiä aktiiviseen elämäntapaan. Tämän pohjalta Stadium Team Sales on tehnyt jo vuosia työtä urheiluseurojen hyväksi tarjoamalla parasta palvelua, laajimman valikoiman, isoimman bonuksen ja parhaimmat hinnat niin monelle kuin mahdollista. Heille kaikki urheiluseurat ovat samanarvoisia, koosta riippumatta. Tarjoamalla samat Teamhinnat kaikille seuroille ilman volyymivaatimuksia Stadium Team Sales helpottaa kaikkien elämää. Urheiluseurojen vapaaehtoistyötä tekevät valmentajat ja ohjaajat ovat heidän sankareitaan. Mielekkään vapaa-ajan mahdollistaminen nuorisolle on korvaamatonta.

Valitsimme Stadium Team Sales konseptin helpottamaan meidän joukkueenjohtajien ja varustevastaavien arkea. Stadium Team Sales on mullistava konsepti, jossa Ilveksen juniorijoukkueilla on oma verkkokauppansa, sekä Edustuksella ja Ikämiehillä omansa. Lisäksi oma valikoimansa on myös joukkueiden taustaryhmille. Näistä kaupoista pelaajat ja joukkueiden toimihenkilöt voivat itse tilata Jämsänkosken Ilveksen tuotteita suoraan Stadiumin keskusvarastolta. Tuotteet toimitetaan muutamassa päivässä valmiiksi painettuna vaikka suoraan kotiovelle. Tämän lisäksi joukkueiden varustevastaavat voivat kirjautumalla tilata tuotteita koko seuramallistosta. 

Tuotteiden sovittaminen onnistuu jokaisen Stadiumin myymälän yhteydestä löytyvässä Showroomissa aina, kun myymälä on auki. Tämän lisäksi seuralla on oma pieni sovitussettinsä, jonka joukkueet voivat noutaa lainaksi.

Eikä tässä vielä kaikki. Myös Jämsänkosken Ilveksen faneille on oma kauppansa, jonka tuotteilla he voivat helposti tunnustaa väriä tyylistä tinkimättä.