jalis3.jpg

Strategia

Toiminta-ajatus, visio sekä arvot

Toiminta-ajatus

Jämsänkosken Ilves tarjoaa jämsänjokilaakson lapsille ja nuorille laadukasta jalkapallotoimintaa turvallisessa ja innostavassa toimintaympäristössä niin harrastus- kuin kilpatasolla. Missiomme on ”Jalkapalloa jokaiselle – omalla tasolla.” Tarjoamme jokaiselle tavoitteellisen mahdollisuuden kehittyä omaan parhaaseensa kohtuullisin kustannuksin. Olemme onnistuneet työssämme, kun pelaajamme jatkavat aktiivisina lajin parissa mahdollisimman pitkään ja mahdollisimman pitkälle.

Aikuistason toimintaa ylläpitää Jämsänkosken Ilveksen miesten edustusjoukkue ( Itä-Keski-Suomen IV div.).

Visio

Jämsänkosken Ilveksen visiona on olla eteläisen Keski-Suomen merkittävin lasten ja nuorten liikunnallinen kasvattaja, sekä tukea aikuisia elinikäiseen liikkumiseen. 

Kasvatuksellisuus on pitkäjänteisen joukkuetoiminnan kulmakivi. Toimihenkilöt pyrkivät liikunnan ja jalkapallon avulla kasvattamaan jalkapalloilijoista hyväkäytöksisiä, toisiaan huomioivia nuoria jotka jatkavat liikunnallista elämää myös aktiiviajan jälkeen ja käyttäytyvät yhteiskuntakelpoisesti terveitä elämäntapoja arvostaen.

Pitkäjänteisyys on toiminnan kehittämisen perusedellytyksiä. Elä hetkessä – suunnittele tulevaisuutta.

Arvot

Tasavertaisuus

Meillä jokainen ihminen on saman arvoinen. Ymmärrämme kannustamisen merkityksen ja arvostamme joukkuekavereitamme. Turvallisessa toimintaympäristössä on lupa onnistua ja epäonnistua, yrittää uudelleen ja oppia. Suvaitsevaisuudella ja toisiamme rohkaisemalla saavutamme yhteisiä tavoitteita.

Yhteisöllisyys

heijastuu toimihenkilöiden, pelaajien ja perheiden ylpeydestä kantaa Ilves väriä. Ilves-perheeseen kuuluvat niin pelaajat kuin heidän läheisensä, joukkueiden ja seuran toimijat ja kannattajat.

Avoimuus

Seurassa jaetaan ilot ja surut toisia loukkaamatta hyvässä hengessä. Toimintamme on hyvän hallinnon mukaista, avointa ja läpinäkyvää. Uskomme, että se luo kestävimmän mahdollisen pohjan koko seuran toiminnalle.

Iloisuus

Tuomme mukanamme peli- ja harjoitustapahtumiin ja muihin seuran tapahtumiin iloa kohtaamalla toisemme positiivisesti, hymyillen ja hyvällä fiiliksellä. ​