jalis2.jpg

Turvallisuus

Suunnitelma alaikäisten henkilökohtaista koskemattomuutta turvaaviksi toimiksi

Jämsänkosken Ilves ry:n pallojaosto noudattaa kaikessa toiminnassaan avoimuutta. Lapsen turvallisuutta lisäävien toimintatapojen tarkoituksena on varmistaa ja edistää lasten turvallisuutta jaostossamme. Toimintatapojemme avulla huolehdimme alaikäisten koskemattomuudesta ja ehkäisemme turvallisuutta vaarantavia tapahtumia ja tekoja.

Jämsänkosken Ilves ry:n pallojaostossa selvitetään välittömästi toiminnassa mahdollisesti ilmenevät epäilyt alaikäisen lapsen koskemattomuutta ja turvallisuutta vaarantaneista tapahtumista ja teoista.

Toimintatavat ovat kaikkien nähtävissä Jämsänkosken Ilves ry:n pallojaoston kotisivuilla (tämä sivu) ja niistä on tiedotettu vanhempia, valmentajia sekä vapaaehtoistoimijoita. Jämsänkosken Ilves ry:n pallojaoston johtoryhmä on hyväksynyt toimintatavat ja valvoo, että niitä noudatetaan sovitulla tavalla.

Lue lisää...

Et ole yksin

Mikä?

EtOleYksinEt ole yksin on Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishanke, jonka päämääränä on ennaltaehkäistä ja vähentää kiusaamista, seksuaalisen häirinnän ja kaikenlaisen väkivallan kokemuksia urheilussa. Hanke auttaa epäasiallisen käytöksen, häirinnän, väkivallan tai kiusaamisen kohteeksi joutunutta ja hänen läheisiään.

Lue lisää...