jalis4.jpg

Ajankohtaista

Jämsänkosken Ilves 90-vuotta

Jämsänkosken Ilves täyttää 90 vuotta ja tätä juhlistetaan lauantaina 12.9.2020 Jukka Virtasen pallokentän ympäristössä.

Ilveksen juhla avataan upealla jalkapallonäytelmällä, kun Ilveksen Juniorit iskevät yhteen Kansainvälisten Koskelaisten kanssa. Ottelussa tulee olemaan tunnelmaa, kuin Santiago Bernabeulla konsanaan. Marssittaahan KK kentälle Häppölän johdolla uskomattoman tähtisikermän, joilta ei kansainvälistä kokemusta puutu. Kokemus tosin voi olla aivan muulta alalta kuin jalkapallosta, mutta ei takerruta pikkuseikkoihin.

 

Freestyle Footballin nelinkertainen Suomenmestari Alexander Wessberg pitää kentällä toimintapistettä koko iltapäivän. Saatat bongata miehen myös keskellä markkinahumua, kun olet tarkkana. Jos miehen nimi ei sano sinulle mitään, voit käydä etukäteen tutustumassa Alexanderin YouTube -kanavaan ja tulla sitten tutustumaan taitoihinsa ihan livenä. Toimintapisteellä voit esimerkiksi opetella erilaisia Freestyle temppuja tai pelata Panna-futista (Suomeksi ihan vaan pujuja...). Alexander pitää pienimuotoiset showt myös pelien tauoilla.

Illan pääottelussa Ilves Legendat isännöivät Raittius- ja urheiluseura Zoomin jalkapallojoukkuetta. Zoom uhoaa sivuillaan, että "joukkue ei enää edes tiedä mitä häviäminen tarkoittaa." Tämän isompaa haastetta ei Ilves Legendoille voi heittää, joten sähköinen tunnelma on valmis. Seuraa ilmoittelua eri medioissa joukkueiden kokoonpanoista. Molemmissa joukkueissa tullaan näkemään sen parttisia pelimiehiä, että oksat pois omenapiirakasta.

Tarkempaa ohjelmaa on allaolevassa mainoksessa.

IMG 20200831 WA0006