jalis.jpg

Ajankohtaista

Tiedote 17.12.2020

Keskisuomalaisten jalkapalloseurojen yhteisen pelaajapolun rakentaminen ottaa askeleen eteenpäin. JJK juniorit ja Jämsänkosken Ilves allekirjoittivat yhteistyösopimuksen.

 ilves jjk

Pitkät perinteet omaava jalkapalloseura Jämsänkosken Ilves ja JJK juniorit tekevät jatkossa yhteistyötä, jonka tavoitteena on tarjota jalkapalloharrastuksesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille turvallinen ja laadukas ympäristö, jossa on mahdollista harjoitella ja pelata omien tavoitteiden mukaisella tasolla.

Edellä mainittujen tavoitteiden saavuttamiseksi seurat jakavat valmennusosaamista seurojen välillä, jotta kaikille pelaajille pystytään tarjoamaan jalkapallon harrastamiseen laadukas arkiympäristö omalla kotipaikkakunnallaan. sekä mahdollistavat yhteistyöllä kaikille kansallista huippua tavoitteleville pelaajille pelaajapolun, joka mahdollistaa unelmien saavuttamisen.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että seurat suunnittelevat yhteistyössä toimenpiteet, joilla JJK juniorien ammattilaisorganisaatio tukee arkitoiminnan laadun kohottamista pelaajien omassa joukkueessa ja seurassa, sekä laativat tarvittavat yksilölliset pelaajapolut JIlveksen pelaajille, joilla tavoitteet ovat korkealla. Seurojen valmennuksesta vastaavat tarkastelevat suunnitelmien toteutumista vuosittain.

Keskeinen osa yhteistyötä on Tutor- toiminta johon JJK juniorit saa tukea Suomen Palloliitolta. Palloliiton Tutor-ohjelma on kehityshanke, jonka tavoitteena on alle 11-vuotiaiden valmennusosaamisen vaikuttavuuden vahvistaminen Seurayhteisöissä. Keski-Suomessa tähän seurayhteisöön kuuluvat JJK juniorien ja Jämsänkosken Ilveksen lisäksi LKP (Laukaa), Keuruun Pallo ja FC Vaajakoski.

 

Lisätiedot:

Lotta Ahola
Puheenjohtaja
jalkapallojaosto
Jämsänkosken Ilves ry
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040 756 8206

Ari Laiho
Toiminnanjohtaja
JJK Juniorit ry
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
045 1378521