uintia.jpg

Ajankohtaista

Syksy -18 alkaa

Uintikausi 2018 syksy alkaa 26.8 klo18:15. Ensi katsotaan yhteystietoasiat kuntoon kaikilta jotka ei ollut viimekaudella toiminnassa mukana. Eli ne jotka ei ollut viimekaudella toiminnassa mukana, tulostakaa tältä sivulta kohdasta lomakkeet yhteystietolomake ja täyttäkää valmiiksi että tähän ei kulu aikaa alussa. Tiina Mustakallio kerää uusien lomakkeet, viimevuonna mukana olleet käyvät tarkistamassa että omat tiedot on oikein. 

Toisena lapset ja aikuiset menee ryhmän ohjaajan kanssa pienryhmiin missä lapset tekee omat säännöt miten harjoituksissa toimitaan, ja miten harjoituksesta saadaan kaikille muka ympäristö. Samalla kun lapset tekee sääntöjä aikuiset täyttää apuohjaajalistan syksyn osalta. Tämä koskee vesipeuhua sekä vesipeto 2 ja 3 ryhmää. Jokaiselle aikuiselle tulee 3-4 apuohjaajakertaa vesipeuhussa ja vesipeto3 ryhmässä, vesipeto 2 ryhmässä vähempi koska ryhmän koko on puolet edellämainituista. Ottakaa valokuva puhelimeenne apuohjaajalistasta niin ei eunohdu. Mikäli ette pääse omalla vuorolla, vaihtakaa omatoimisesti jonkun toisen ryhmässä olevan aikuisen kanssa. Apuohjaajista lisää otsikon Tietoa uimajaostosta linkin alla.

Ensimmäisellä kerralla voi aikuinen halutessaan tulla mukaan uimaan jos lapsi haluaa.

Kaksi kertaa saa käydä kokeilemassa, sen jälkeen maksut tilille. Tilinro ja ohjeet löytyy tältä sivustolta, en laita laskua. Jos ei halua jatkaa kahden kerran jälkeen niin ilmoitus minulle niin täytän paikan toisella, jos maksua ei ole maksettu ennen neljättä kertaa oletan sen myös paikasta luopumisena ja täytän paikan toisella uimarilla!

 

Ps. lukekaa otsikko Tietoa uimajaostosta läpi ja jos on kysyttävää sen jälkeen ensimmäisellä kerralla niin vastaan mielelläni niihin.

- yhteistyössä -